Ersin Alok'un Sergisi S-Art By Sürmeli'de Başladı - Son Dakika
Güncel

Ersin Alok'un Sergisi S-Art By Sürmeli'de Başladı

Ersin Alok\'un Sergisi S-Art By Sürmeli\'de Başladı

Sürmeli İstanbul Hotel sanata ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

20.03.2014 11:42

Duayen fotoğraf sanatçısı Ersin Alok'un 14 Mart Cuma günü, yoğun bir katılım ile açılışı gerçekleşen 'sanatın en çağdaş yansımalarının sergilendiği Konumsal Konumlar Sergisi, S-ART By Sürmeli 5 Nisan 2014 tarihine kadar sanatseverleri bekliyor!

Sürmeli İstanbul Hotel sanata ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Adnan Çoker küratörlüğünde hazırlanan, yüksek tavanları, alışılmış galeri dizaynlarından farklı yapısı ile açıldığı günden itibaren, birbirinden değerli sanat eserlerini ağırlayan S-ART by Sürmeli' de, duayen fotoğraf sanatçısı Ersin Alok' un Konumsal Konumlar sergisi, 14 Mart Cuma günü gerçekleştirildi. Yoğun bir katılım gösterilen açılışta Ersin Alok, sanatseverlere eserleri ve çağdaş sanat üzerine kısa bir söyleşi gerçekleştirdi.

Endüstriyel fotoğraf ve prehistorik döneme ait sanatsal çalışmaların yanı sıra abstre çalışmalarıyla dünyanın önemli sanatçıları arasında yer alan Ersin Alok, 14 Mart- 5 Nisan 2014 tarihleri arasında S/Art By Sürmeli' de gerçekleştireceği Konumsal Konumlar Sergisi ile doğadaki soyut gerçeklere ışık tutuyor. Alok, çevredeki somut eşya ve canlıların görünüşlerinden yararlanmak yerine renk, çizgi gibi öğelerle kompozisyon yaratılmasını anlatan abstre fotoğrafların yer aldığı sergisinde sanatseverlerle bir araya geliyor.

Doğa görüntülerine ve doğayla ilgili tasarımlara başvurmadan, çizgi, renk, düzlem öğelerini ya da oylumsal biçimleri müzikteki seslerin düzenlenişi gibi birleştirerek yaratan Ersin Alok' un Konumsal Konumsal sergisi, S-ART By Sürmeli' de 5 Nisan' a kadar ziyarete açık…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ersin Alok'un Sergisi S-Art By Sürmeli'de Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement