Emmanuel Emenike'den Galatasaraylıları çıldırtacak paylaşım - Son Dakika
Spor

Emmanuel Emenike'den Galatasaraylıları çıldırtacak paylaşım

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Emmanuel Emenike, sosyal medya hesabından yeniden başkan adayı olan Aziz Yıldırım'ı kutladı. Galatasaray'ı hedef alan bir paylaşıma da imza atan Emenike, ''Aslanlar kedi oldu meeoooowww'' ifadeleriyle Galatasaray forması giyen bir kedi paylaştı.

16.05.2024 17:01

Fenerbahçe'de mevcut başkan Ali Koç'un ardından kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım da adaylığını açıkladı. Bunun üzerine sarı-lacivertlilerin eski golcüsü Emmanuel Emenike, sosyal medya hesabından Aziz Yıldırım'ı kutlarken, Galatasaraylıları da kızdıracak bir paylaşım yaptı.

Emnaul Emenike'den Galatasaraylıları çıldırtacak paylaşım

YILDIRIM'I KUTLADI, GALATASARAY'A SALLADI

Aziz Yıldırım ile birlikte çekildiği bir fotoğrafı paylaşan Emmanuel Emenike, Yıldırım'ın fotoğrafına ise "Fenerbahçe'nin babası büyük başkan" notunu düştü. Emenike, Aziz Yıldırım paylaşımının ardından "Aslanlar kedi oldu meeoooowww" ifadeleriyle Galatasaray forması giyen bir kedi de paylaştı.

İşte o paylaşımlar;

Emnaul Emenike'den Galatasaraylıları çıldırtacak paylaşım
Emnaul Emenike'den Galatasaraylıları çıldırtacak paylaşım
Emnaul Emenike'den Galatasaraylıları çıldırtacak paylaşım

EMENİKE'NİN FENERBAHÇE KARİYERİ

2009 yılında Karabükspor ile Türkiye'ye adım atan Emmanuel Emenike, başarılı 2 sezonun ardından 9 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Büyük umutlarla sarı-lacivertli takıma imza atan ancak bir türlü istenilen performansı sergileyemeyen Emenike, Fenerbahçe formasını 4 farklı dönemde giydi. Sarı-lacivertli takımla 93 maça çıkan Nijeryalı golcü, bu karşılaşmalarda 25 gol ve 22 asistlik performans sergiledi.

Son Dakika Spor Emmanuel Emenike'den Galatasaraylıları çıldırtacak paylaşım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ender Kervancıoğlu: Galatasaray ligde ve Avrupada altın çağını aziz yıldırım zamanında yaşadı. En çok GS kupası gören adam aziz yıldırım. Galatasarayın tek eksiği kadıköyde fenerbahçeyi uzun süre yenememek oldu. 9 2 Yanıtla
  • serdar uckun: Kendini nimetten sanıyor, başarılı oldunmu ki ezeli rakibe taş atiyorsun. 8 3 Yanıtla
  • Ali Kublay: He he o kedi gene kanarya avinda 7 3 Yanıtla
  • Ali Arat: o kedi seni ve madirini 2 2 Yanıtla

Advertisement