Erzincan'da Futbol Maçında Sahada Tekme Tokat Kavga - Son Dakika
Güncel

Erzincan'da Futbol Maçında Sahada Tekme Tokat Kavga

Erzincan\'da Futbol Maçında Sahada Tekme Tokat Kavga

Erzincan bölgesel Amatör Lig gurup maçında çıkan kavgada futbolcular ve idareciler saha içerisinde birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırdı.

15.02.2015 18:07

Erzincan bölgesel Amatör Lig gurup maçında çıkan kavgada futbolcular ve idareciler saha içerisinde birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırdı. Polis olayları güçlükle önledi.

13 Şubat Şehir Stadyumunda Bölgesel Amatör Lig 2'nci Gurup müsabakasında ev sahibi 13 Şubat Erzincanspor, Iğdır Arasspor'u konuk etti. Iğdır Arasspor'un 1-0 üstünlüğü ile devam eden karşılaşmanın 88'nci dakikasında konuk ekipten Sebahattin, rakibine faul yapınca karşılamanın orta hakemi Serkan Gözel tarafından kırmızı kartla cezalandırılarak oyun dışı bırakıldı. Kırmızı kart gören Sebahattin sahayı uzun süre terk etmemesi gerginliğe neden oldu.

13 Şubat Erzincansporlu futbolcuların vakit geçirdiği gerekçesi ile kırmızı kart gören rakip takım futbolcusunu saha dışına çıkmasını istedi. Sahadan çıkmamak için ısrar eden futbolcuya 13 Şubat Erzincanspor'lu futbolcuların tepkisi sert oldu ve saha bir anda karıştı. Tekmeler ve yumrukların havada uçuştuğu olaylar,saha kenarı da sıçrarken, olayları güvenlik güçleri güçlükle önledi. Olayların ardından yaklaşık 15 dakika duran oyun yeniden başladı ve maç Iğdır Arasspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. - Erzincan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzincan'da Futbol Maçında Sahada Tekme Tokat Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement