Esenyurt Protokolü İftarda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Esenyurt Protokolü İftarda Buluştu

Esenyurt Protokolü İftarda Buluştu

Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen ve ilçe protokolünün bir araya geldiği iftar programı, Esenyurt Belediyesi Nikâh Salonunda gerçekleşti.

05.08.2013 00:14

Programa İstanbul AK Parti Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Esenyurt Kaymakamı Halil Uyumaz, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Belediye başkan yardımcıları, başkan danışmanları, meclis üyeleri ve birim müdürleri, İlçe Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Özvatan, daire amirleri, Türkiye Muharip Gazileri Derneği yöneticileri, Şehit aileleri, gaziler, STK temsilcileri, Esenyurt Üniversitesi mütevelli heyeti yöneticileri de katılım sağladı.

2009 da Esenyurt 'un ilk ve kurucu Kaymakamı olarak atanan Halil Uyumaz'a da veda niteliği taşıyan iftar programında, Kaymakam Uyumaz duygulu anlar yaşayarak bugüne kadar hizmet gösterdiği Esenyurtlu yönetici ve çalışanlarına da duygusallık yaşattı.

Hatay'ın Kırıkhan ilçesine atanan ve dört yıl boyunca Esenyurt 'un modern bir kent seviyesine ulaşmasında büyük emeği geçen Eski Kaymakam Halil Uyumaz, ilçe protokolü ile son kez bir araya geldi.

"Esenyurttan memnun ayrılıyorum"

Veda konuşması yapan Uyumaz, Esenyurt 'tan memnun kaldığını belirtti.

"Bizleri son kez bir araya getirme fırsatı sunan Sayın Belediye Başkanım Necmi Kadıoğlu'na sonsuz teşekkür ederim. Görevim boyunca, Esenyurttan ve Esenyurtludan hep memnun kaldım. Belediyemizin de büyük emeği ile İlçemiz bugün modern bir kent görünümüne sahip olmuştur. Benimle beraber görevim boyunca emeklerini ve yardımlarını eksik etmeyen memurundan amirine herkese çok teşekkür ederim" şeklinde konuşmasına son veren Uyumaz, kendisiyle tayin olduğu her yerde yanında ve destekçisi olan eşine de minnet duyduyuğunu belirtti.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu' da, Kaymakam Uyumaz'a emeklerinden dolayı teşekkür ettiğini belirten konuşmasında; "Sayın Kaymakamımız Esenyurt'umuzun ilk Kaymakamı olduğu için çok şanslıyız. Bizlere daima destek olan, emeklerini eksik etmeyen kaymakamımızın üstün gayretlerini saymakla bitiremeyiz. O bizim 'ton ton Kaymakamımız' olarak hep gönüllerde kalacak" dedi.

İstanbul AK Parti Milletvekili Feyzullah Kıyıklık ise sık sık Esenyurtta bulduğunu ve Esenyurtlular ile iç içe olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Ülkemizde son zamanlarda gündemde olan olaylar karşında vatandaşın gerekli tutum ve davranışlara yönelik tavsiyelerde bulunan İstanbul Milletvekili Kıyıklık, konuşmasını Eski Kaymakam Halil Uyumaz'a hizmetlerin için teşekkür ederek, tayin olduğu bölgede başarılı olmasını dileyerek sözlerini tamamladı.

Esenyurtlular adına Kaymakam Uyumaz'ın plaketi ve çiçeğini Sn. Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu verdi

Programda konuşmalar ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından Esenyurtlular adına, Kaymakam Halil Uyumaz 'a ilçeye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi ve çiçek takdim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esenyurt Protokolü İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement