Eskişehirspor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika
Güncel

Eskişehirspor'da Galibiyet Sevinci

Eskişehirspor\'da Galibiyet Sevinci

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni 3-1 yenen Eskişehirspor, tribünleri dolduran kadın ve çocuk taraftarlarını sevindirdi.

06.05.2012 21:14

Hakan TÜRKTAN ESKİŞEHİR,(DHA)

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni 3-1 yenen Eskişehirspor, tribünleri dolduran kadın ve çocuk taraftarlarını sevindirdi.

Cezası nedeniyle sadece kadın ve çocukların ücretsiz olarak izlediği maçın sonunda düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktör ve futbolcuları karşılaşmayı değerlendirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Arif Erdem konuşmasında Maalesef bugün kaybettik. Eskişehirspor'a ligde de aynı skorla kaybetmiştik. Sonuçta ilk yarıda istediğimiz oyunu bir türlü sahaya yansıtamadık. İkinci yarıda daha fazla mücadele etmeye çalıştık. 3 günde bir maç oynamak, bu hava sıcaklığında oynamak ister istemez kardeşlerimizi etkiledi. Ama bu tabi ki bahane değil. Eskişehir'i kutlarız. Sonuçta onlar için de aynı hava şartı oluşuyor. Kalan son maçımızı Bursa ile oynayıp, inşallah kazanıp, Eskişehir'in de puan kaybetmesini bekleyerek Süper final'den lider olarak çıkmak istiyoruz. Başarabilirsek bizi mutlu eder. Futbolcu kardeşlerimin hepsi canı gönülden mücadele etmeye çalışıyorlar. Zaman zaman iniş çıkışlı devreler yaşanıyor. Bunlar da futbolun için de var. Eskişehirspor'a da bundan sonraki maçlarında başarılar dileriz dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Efe İnanç da Bizim için final niteliğinde bir maçtı. Buradan alacağımız galibiyetle Eskişehirspor'u ekarte edecektik. Yorgunluk vardı kötü bir futbol oynadık. Eskişehir'da yorgundu. O golleri bulunca daha dirençli oynamaya başladı. Bu avantajı iyi kullandılar ve hak ettikleri bir galibiyet oldu. Artık önümüzdeki hafta hem kazanacağız hem de Eskişehir'in puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Biz elimizden geleni yapacağız diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Ömer de Maça iyi başlayamadık. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. İkinci yarı 2-0'dan sonra oyuna ortak olmaya çalıştık ve oldukta. İkinci yarı iyi gitti. Son gol bizi tamamen kırdı, kaybettik.Bursa maçını kazanıp, Eskişehirspor'un puan kaybetmesini bekleyeceğiz dedi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise yaptığı değerlendirmedi Avrupa Ligi grubuna katılan 4 takım iddialarını son haftaya taşıdı. Kendi işimizi kendimiz yapacağız ve Sivas'ta galip gelmek zorundayız. Bugünkü maçta oyuncularımın kazanma isteği vardı. Onları oynatmayıp, skor almak gerekiyordu. Bugün aldık. Oyunculara teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Sivas maçını kazanıp diğer maçın sonucunu beklemek zorundayız. Futbolda yoğun yaşanan sürecin sonuna geldik. Futbol kazansın,kazanma kültürü değişsin ve kazanma kültürüne ilaveten futbolun güzellikleri de katılsın umuduyla umarım önümüzdeki yıllarda bu tip süreç bir daha yaşanmaz. Futbol kendi hak ettiği ilgi ve alakayla burlukte kendi hak ettiği organizasyonlara kavuşur Kadınlarımıza ve çocuklarımıza teşekkür etmemiz yazım. Eskişehirspor'u yalnız bırakmadılar, desteklediler. Burası büyük bir potansiyel Bu potansiyeli bizler saha içerisinde hissettik. Kadınlarımız ve çocuklarımız kısa sürede organize olup,stadı doldurdular diye konuştu.

Eskişehirsporlu futbolcu Abdülaziz, Kadın ve çocuk taraftarlarımızı kutlamak istiyorum. Bizi çok iyi desteklediler. İlk yarı iyi oynadığımız düşünüyorum. Ama ikinci yarıya pek iyi başlayamadık. Ama üçüncü golü bulduktan sonra oyunun kontrolü tamamen elimize geçti. İnşallah Sivas'ı yenip Avrupa kupalarına gitmek istiyoruz dedi.

Eskişehirspor Kalecisi Kayacan da araftarlarımıza teşekkür ediyoruz Zor bir maç oldu. İki gol atınca rahatladık. Hava sıcaktı, baya zorlandık. 3'ncü golden sonra iyice rahatladık. İnşallah Sivası yenerek Avrupa'ya gitmek istiyoruz diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehirspor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement