Fenerbahçe Tur İçin Sahada - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe Tur İçin Sahada

Fenerbahçe Tur İçin Sahada

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi play-off turunda Spartak Moskova ile karşı karşıya geliyor.

21.08.2012 19:24  Güncelleme: 20:47

Şampiyonlar Ligi play-off turunun ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Spartak Moskova ile karşılaşıyor.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunun ilk maçında Spartak Moskova karşısında ilk yarıyı 0-0 berabere tamamladı.

Sarı-lacivertli takım, Spartak Moskova karşısında mücadeleye; Mert Günok, Egemen, Yobo, Gökhan Gönül, Hasan Ali, Mehmet Topal, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Cristian, Kuyt ve Sow ilk 11'iyle çıktı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın; Alex, Stoch ve Krasic gibi isimlere ilk 11'de yer vermemesi dikkat çekti.

Spartak Moskova'nın ilk 11'i ise şöyle: Dykan, Pareja, Suchy, Makeev, Rafael Carioca, McGeady, Bilyaletdinov, Romulo, Ari ve Emenike.

Moskova'da Luzhniki Stadı'ndaki maçı İngiliz hakem Martin Atkinson yönetiyor.

HEDEF TURU GEÇMEK

Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Romanya'nın Vaslui takımını safdışı bırakan sarı-lacivertliler, play-off mücadelesinde ise zorlu Rus rakibi karşısında turu geçmeye çalışıyor.

Spor Toto Süper Lig'de Sanica Boru Elazığspor karşısında alınan beraberliğin moral bozukluğunu teknik heyetin yaptığı toplantılarla üzerinden çabuk atan "Sarı-kanaryalar" dün akşam son çalışmasını yaparak, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

EMENİKE FENERBAHÇE'YE KARŞI

Geçen sezon Fenerbahçe'den Spartak Moskova'ya transfer olan Nijeryalı futbolcu Emmanuel Emenike, sarı-lacivertli ekibe karşı forma giyiyor.

Fenerbahçe'nin 2010-2011 sezonunun ardından Kardemir Karabükspor'dan kadrosuna kattığı, ancak 3 Temmuz 2011'de başlayan futboldaki şike soruşturması nedeniyle sarı-lacivertli formayı giymeden Rusya'ya transfer olan Emenike, kısa bir süre geçirdiği Fenerbahçe'ye karşı, takımı için tur mücadelesi veriyor.

Rus ekipte başarılı bir performans ortaya koyan Nijeryalı oyuncu da Spartak Moskova'nın Fenerbahçe'ye karşı en önemli kozlarından birisi.

SPARTAK MOSKOVA İLE İLK SINAV

Fenerbahçe bugünkü maçla birlikte Avrupa kupalarında Spartak Moskova ile ilk kez karşı karşıya geliyor.

Avrupa arenasında daha önce Rus takımlarından sadece CSKA Moskova ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya gelen sarı-lacivertliler, 1'er galibiyet ve beraberlik aldı. Moskova'da rakibi ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, İstanbul'da 3-1 kazanmıştı.

Spartak Moskova, 1993-1994 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya geldiği Galatasaray'a karşı 0-0'lık beraberlik ve 2-1'lik galibiyet elde etmişti.

Kaynak: Diğer

Son Dakika Güncel Fenerbahçe Tur İçin Sahada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement