102 Yaşındaki Kadın, 92 Yaşındaki Oda Arkadaşını Vahşice Öldürdü - Son Dakika
Güncel

102 Yaşındaki Kadın, 92 Yaşındaki Oda Arkadaşını Vahşice Öldürdü

Fransa'nın Aisne bölgesindeki Chézy-sur-Marne kasabasındaki huzurevinde, 102 yaşındaki kadın 92 yaşındaki oda arkadaşını öldürdü. Otopside yaşlı kadının ölüm nedeninin yüzüne aldığı darbeler olduğu ortaya çıktı.

23.05.2019 09:59  Güncelleme: 11:19

Fransa'nın Aisne bölgesindeki Chézy-sur- Marne kasabasındaki huzurevinde 92 yaşındaki bir kadın öldürüldü. Cinayet şüphelisinin 102 yaşındaki oda arkadaşı olduğu bildirildi.

92 YAŞINDAKİ KADIN ÖLÜ BULUNDU

Yerel basına göre, kasabada bulunan huzurevi çalışanları sabah temizliğini yapmak için girdikleri odada 92 yaşındaki kadını ölü buldu. Yaptıkları incelemede kadının yüzünde darbe izleri gören yetkililer, otopsi yapılmasına karar verdi.

ŞÜPHELER 102 YAŞINDAKİ KADINDA TOPLANDI

Geçen Pazartesi günü yapılan otopside kadının ölüm nedeninin yüze alınan darbeler olduğu anlaşıldı. Tüm şüphelerin ölen kadının oda arkadaşı olan 102 yaşındaki kadında toplandığını belirten Soissons şehri savcısı Frédéric Trinh, şüpheli kadının derhal hastanede müşahede altına alındığını, olayın bir demans krizi sırasında meydana gelmiş olabileceğini söyledi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

102 Yaşındaki Kadın, 92 Yaşındaki Oda Arkadaşını Vahşice Öldürdü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 102 Yaşındaki Kadın, 92 Yaşındaki Oda Arkadaşını Vahşice Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Hikmet Başpınar : Bu kılıçdaroğlu ve imam oğlu ne boş insanlar yav 22 34 Yanıtla
    niye ulkeyi batirmadiklari icin mi: ekonopmiyi berbat etmedikleri, dış politidada tüm ülkelerle düşman etmedikleri, ülkeyi bölüp kutuplaştırmadıkları, kendinden olmayanlara terörist vs. demedikleri için mi? 10 12 vatandaş: ekonomiyi berbat etmedikleri için derken bu nasıl olacak lo dırdo 1 6 raskol: senin kadar boş değillerdir 1 1
  • IMAMOĞLU: HERŞEY ÇOOOOOOOOK GÜZEL OLACAK 15 25 Yanıtla
  • Ozan : İmamoğlunun yaptığı indirim leri diğer belediyeler neden yapmıyor 9 8 Yanıtla
  • aladdin: keşke herkes birgün yaşlanacağını arada bir hatırlasa 3 0 Yanıtla
  • GÜL AĞACI: Yatalak hasta bakmak çok zordur fakat Alzheimer hastalari ayktaysa kendisi gezebiliyorsa çok daha zor...Ayni zamanda tehlikeli..Allah kimseye vermesin 3 0 Yanıtla

Advertisement