Gani Müjde; İyi Olan Kazansın - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Gani Müjde; İyi Olan Kazansın

Gani Müjde; İyi Olan Kazansın
29.04.2011 20:20

Antalya Televizyon Ödülleri için aralarında Kavak Yelleri, Küçük Sırlar, Türkan gibi televizyon dizilerinin ünlü oyuncularının Antalya'ya gelişi sürüyor.

Antalya Televizyon Ödülleri için aralarında Kavak Yelleri, Küçük Sırlar, Türkan gibi televizyon dizilerinin ünlü oyuncularının Antalya'ya gelişi sürüyor. Antalya'ya tarifeli uçakla gelen ikinci gruptaki dizi yıldızları, hayranları ve görevliler tarafından karşılandı.

Küçük Sırlar dizisinde oynayan Sinem Kobal, kırmızı gözlüğü, kırmızı jeani ile dikkat çekerken, manken- sunucu Ebru Şallı, çocukları Beren ve Berk ile ilgi odağı oldu. Petek Dinçöz, Can Tanrıyar, Hatice Şendil de dikkat çeken sanatçılar arasında yer aldı.

Yahşi Cazibe'nin senaristi Gani Müjde, Antalya'daki televizyon ödülleri yarışmasını önemli bulduğunu söyledi. Müjde, "Öncelikle iyi olan kazansın diyorum. Böyle bir ödül, çok gerekliydi bence. Böyle bir şeyin, tarafsız bir atmosferde, kanalların etkilerinden uzak bir yerde yapılması çok doğru oluyor bence. Antalya, sinemadaki geleneğini anlaşıldı ki televizyonda da sürdürecek. Başarılı ve çok doğru bir hamle olarak görüyorum" dedi.

Bu yılki Onur Ödülü'nü Tekin Akmansoy'a takdim edecek olan ünlü tiyatrocu Defne Yalnız da, bu ödüllerin sanatçıları şevklendiren, keyiflendiren etkinlikler olduğunu vurguladı. Yalnız, "50'nci yıla geldiğim zaman, inşallah 6 sene sonra bana da verirler" temennisinde bulundu. Sanatçı Erdal Özyağcılar da, Antalya Televizyon Ödülleri'nin uzun yıllar sürmesini diledi. Sanatçılar daha sonra kokteylin yapılacağı Mardan Palace Oteli'ne geçti

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gani Müjde; İyi Olan Kazansın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement