GAÜN'de Duygusal Anma Töreni - Son Dakika
Güncel

GAÜN'de Duygusal Anma Töreni

GAÜN\'de Duygusal Anma Töreni

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Patoloji Anabilimdalı Kurucu Başkanı ve Öğretim Üyesi 66 yaşındaki Yrd. Doç. Dr. Coşkun Özsaraç için düzenlenen anma töreni, duygu dolu anlar yaşattı.

06.01.2015 09:30

Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi Oditoryumu'nda düzenlenen anma törenine Rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun, rektör yardımcıları Prof. Dr. Ali Gür ve Prof. Dr. Türkay Dereli, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent Elbeyli, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Metin Kılınç, merhum Coşkun Özsaraç'ın eşi Ümit Özsaraç ile çayışma arkadaşları ve yakınları katıldı. Anma töreninin açılış konuşmasını yapan Patoloji Anabilimdalı Öğretim Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Sarı, Özsaraç'ın öğrencisi Prof. Dr. Suna Erkılıç, öğretim üyesi Prof. Dr. Kemal Bakır ve diğer bölüm çalışma arkadaşları duygularını dile getirdi. Konuşmacılar, "O, çok çalışan ama yoğunluktan hiç şikayetçi olmayan bir insandı. Öğrencileri çok severdi. Her zaman çok güzeldi. Hastalığının son bir aylık evresi hariç, hep mikroskobun başındaydı" dedi. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent Elbeyli ise, Yrd. Doç. Dr. Coşkun Özsaraç ile göreve başlama tarihlerinin aynı olduğunu belirttiği konuşmasında, "Coşkun Hoca dürüst, kaliteli, ahlaklı, faziletli, özverili bir insandı. O'nun için kötü şeyler söyleyecek bir kişi bulmak mümkün değildir. Coşkun Hoca tek başına bir bölümdü" diye konuştu.

Coşkun Özsaraç'ın eczası olan eşi Ümit Özsaraç, duygu dolu konuşmasında "Güzel insan" diye hitap ettiği Coşkun Özsaraç'ın hastalığı süresince desteklerini eksik etmeyen başta GAÜN Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun olmak üzere, onlarca kişinin ismini sayarak teşekkür etti. Ümit Özsaraç, "O işini, sizleri çok seviyordu. Bu tören de sizin de onu çok sevdiğinizi gösterdi. Benden önceki konuşmacılar Coşkun Bey'i öyle güzel anlattılar ki açıkçası bana söyleyecek bir şey kalmadı. Allah hepinizden razı olsun. Sizden eşim için helalık istiyorum" dedi.

Yrd. Doç. Dr. Coşkun Özsaraç'ın işini çok seven bir hekim olduğunu belirten GAÜN Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun ise, "Coşkun Hoca ismini duyunca benim zihnimde her aman pozitif şeyler canlanıyor. Coşkun Hoca, insandı, dosttu, arkadaştı. Hayatı dolu yaşayan, çevresine hep olumlu duygular yaşatan bir yaradılışı vardı. Kendisini rahmetle anıyor, ailesine ve dostlarına sabırlar diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel GAÜN'de Duygusal Anma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement