Gaün'de Muhteşem Şenlik - Son Dakika
Güncel

Gaün'de Muhteşem Şenlik

Gaün\'de Muhteşem Şenlik

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) 20. Bilim Kültür Sanat Günleri etkinlikleri açılış töreni, Büyükşehir Belediyesi Bizim Çocuklar Bandosu eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı.

08.05.2014 19:45

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) 20. Bilim Kültür Sanat Günleri etkinlikleri açılış töreni, Büyükşehir Belediyesi Bizim Çocuklar Bandosu eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesiyle başladı.

Açılış töreninde, Gaziantep Üniversitesi Doğa ve Macera Sporları Topluluğu Dağcılık Kolu (GÜDAT) öğrencilerinin amfi tiyatro üzerinden aşağı inişlerinde, Türk bayrağı ve GAÜN flamasıyla yaptıkları gösteri büyük ilgi gördü.

Şenliğin açılışında konuşan Gaziantep Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Gür, eğitimin sadece bilgiyle olmadığını belirterek, "Eğittiğimiz insanlara zaman içerisinde hoş vakit geçirtebilmek ve onların heyecanını paylaşabilmek bizim açımızdan hem önemli hem de büyük bir üniversitenin çok önemli görevleri arasında" diye konuştu.

Uzun bir uğraşı ve eğitim programından sonra sona yaklaşılan bu dönemlerde özellikle baharın gelen güzellikleriyle coşmanın herkesin hakkı olduğunu ifade eden Prof. Dr. Gür, 'Parlayan Yıldız' Gaziantep Üniversitesi'nin sunmuş olduğu imkanlar içerisinde güzel bir bahar şenliği programının geçmesini diledi. Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Gür'ün açılış konuşmasından sonra Gaziantep Üniversitesi'nde okuyan 5 bin öğrencinin imzasından oluşan Atatürk resmi Prof. Dr. Gür'e armağan edildi. Gaziantep Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Gür, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cahit Bağcı ve Prof. Dr. Fahrettin Göğüş, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Yaşar Gündoğdu, Genel Sekreter Ercan Eroğlu, Polis Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Halil Altan, çok sayıda öğretim elamanı ve öğrencinin katıldığı tören, GAÜN Kültür Dans Topluluğu öğrencileri tarafından halay, horon ve zeybek gösterisi sonrasında ritmik jimnastik gösterisiyle son buldu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaün'de Muhteşem Şenlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement