Gaziantepspor-Tuzlaspor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Gaziantepspor-Tuzlaspor Soyunma Odaları

Gaziantepspor-Tuzlaspor Soyunma Odaları

Ziraat Türkiye Kupası'nda Tuzlaspor ile 2-2 berabere kalan Gaziantepspor'un teknik direktörü Okan Buruk, yoğun bir tempodan geçtiklerini belirtti.

25.12.2014 21:17

Ziraat Türkiye Kupası'nda Tuzlaspor ile 2-2 berabere kalan Gaziantepspor'un teknik direktörü Okan Buruk, yoğun bir tempodan geçtiklerini belirtti. Tuzlaspor'da teknik direktör Zafer Yiğit ise rakiplerinin kendilerinden daha güçlü olduğunu ancak iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda Tuzlaspor ile 2-2 berabere kalan Gaziantepspor'da teknik direktör Okan Buruk, karşılaşmada ligde çok fazla forma şansı bulamayan oyuncularına şans verdiğini belirterk, "Geldiğimden beri herkese şans vermeye çalışıyorum, özellikle de genç oyunculara. Ama bazı oyuncular bunu iyi değerlendiremeyebiliyor. Onlar için hayırlı olup olmayacağını bilemem ama takım için iyi oluyor" dedi.

Tuzlaspor'un teknik direktörü Zafer Yiğit ise rakiplerinin güçlü olmasına rağmen iyi mücadele ettiklerini kaydederek şunları söyledi: "Formamızın hakkını vermeye çalışıyoruz. Daha önceki maçlara baktığımız zaman bugün biraz daha vasattık. Daha fazla pas yapabiliyorduk. Bugün düşük tempoda ligin yorgunluğu da etkiliydi. Ama bizim için 1 puan da iyi. Gruptan çıkabilirsek çıkarız, çıkamazsak yolumuza devam ederiz." - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantepspor-Tuzlaspor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement