Geleneksel El Sanatları Tezhip Sergisi - Son Dakika
Güncel

Geleneksel El Sanatları Tezhip Sergisi

Geleneksel El Sanatları Tezhip Sergisi

Gebze, Eskihisar'da bulunan Osman Hamdi Bey Müzesi'nde 2014 yılının ilk sergisi açıldı.

07.05.2014 16:14

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek müzeye dönüştürülen ve her gün ziyarete açık olan Osman Hamdi Bey Müzesi'nde yılın ilk sergisi açıldı. Zuhal Sünger tarafından yapılan Geleneksel Türk Süsleme Sanatı Tezhip çalışmaları Osman Hamdi Bey Müzesi sanat galerisinde sanatseverlerin ziyaretine açıldı.

SANATÇIYA VERİLEN DESTEK DEVAM EDECEK

Osman Hamdi Bey Müzesi sanat galerisinde açılan Tezhip sergisi açılışına Müzeler Şube Müdürü Halil Zorlu, Zuhal Sünger ve sanatseverler katıldı. Tezhip sergisi açılışında konuşma yapan Müzeler Şube Müdürü Halil Zorlu, emeği geçen herkese teşekkür ederek sanatçılara verilen desteğin devam edeceğini söyledi.

SERGİ 11 MAYIS'A KADAR AÇIK

Tezhip sergisinde, Zuhal Sünger tarafından yapılan 43 eser sergileniyor. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'na bağlı olan Osman Hamdi Bey Müzesi sanat galerisinde yer alan Tezhip sergisi 11 Mayıs'a kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

20 YILI AŞKIN SÜREDİR TEZHİP YAPIYOR

Ankara doğumlu sanatçı Zuhal Sünger, 20 yılı aşkın süredir Tezhip Sanatıyla uğraşmakta. Bugüne kadar 16 kişisel sergi açan Zuhal Sünger'in çalışmaları karma sergilerde de sergilendi. Zuhal Sünger yurtiçinde birçok ilde çalışmalarını sergilediği gibi yurtdışında da sergiler açmıştır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Geleneksel El Sanatları Tezhip Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement