Gelin Arabalarından Sonra Bu Kez Bir Müteahhidin Otomobilinden 120 Bin Lira Çalındı - Son Dakika
Güncel

Gelin Arabalarından Sonra Bu Kez Bir Müteahhidin Otomobilinden 120 Bin Lira Çalındı

Gelin Arabalarından Sonra Bu Kez Bir Müteahhidin Otomobilinden 120 Bin Lira Çalındı

Adana'da daha önce 4 gelin arabasının camı kırılarak soyulduğu yerin hemen yanında, aynı yöntemle bir müteahhidin otomobilinden 120 bin lira çalındı.

12.04.2014 10:23

Adana'da daha önce 4 gelin arabasının camı kırılarak soyulduğu yerin hemen yanında, aynı yöntemle bir müteahhidin otomobilinden 120 bin lira çalındı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, müteahhit Seyhan Gökçe (34), evdeki 15 bin lira değerindeki altını aldıktan sonra bankada bulanan 105 bin lirasını da alıp poşet içerisinde otomobilinin torpido gözünü koydu. Parasını başka bir bankaya yatırmak isteyen Gökçe, öğle saati olduğundan namaza gitmek için otomobilini işyerinin önüne park edip gitti. Bu arada otomobil ile gelen kişi ya da kişiler park halinde bulanan Gökçe'nin 01 BDB 95 plakalı otomobilin camını kırıp torpido gözündeki poşet içindeki para ve altınları alıp kaçtı. Bir süre sonra otomobilin yanından geçen bir kişi camı kırık görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler otomobilin plakasından Gökçe'ye ulaşarak otomobilinin camının kırık olduğunu bildirdi. Bunun üzerine camiden hemen olay yerine gelen Gökçe, torpido gözüne baktığında 105 bin lira para ve 15 bin lira değerindeki altının olmadığını gördü. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Gökçe, polise verdiği ifadesinde evdeki altınları ve bankadaki parasını çektiğini başka bankaya yatıracağını ancak öğle saati olduğu için yatıramadığını söyledi. Polis şimdi hırsız ya da hırsızlara ulaşmak için otomobilde parmak izi ve etrafta güvenlik kamerası araştırması başlattı.

AYNI YÖNTEMLE 4 GELİN ARABASI SOYULMUŞTU

Adana'da daha önce de müteahhidin otomobilinin soyulduğu yere çok yakın yerde olmak üzere 1'i yabancı 4 gelin arabası soyulmuştu. İlk olay Adana'da 3 Kasım 2013 tarihinde meydana gelmiş, Selman Demiryürek (26) ile Seda Demiryürek (25) Merkez Park'ta fotoğraf çektirirken gelin arabasının camı kırılmış ve 10 bin lira değerinde altın ve gelinin cep telefonunun bulunduğu çanta çalınmıştı. Polisler güvenlik kameralarını incelerken, biri elinde gelinin çantası iki kişinin yüzünü kapattığı görüldü. Yapılan araştırma sonucu zanlılar Mehmet A. (26), Ümit E. (24) ve Uğur K. (25) saklandıkları evlerde yakaladı. Zanlılardan Mehmet A. adliyeye sevk edilirken, "Televizyonda haberi izledim ve pişman oldum. Gelinin gözyaşlarına üzüldüm" demişti.

Merkez Park'taki ikinci olayda ise damat Merkez Park'ta düğün fotoğrafı çektirirken düğün arabasının camı kırıldı. Arabadaki çantayı alan hırsızlar kayıplara karıştı. Kötü haber, gelin Hatice Güçlü'ye (23) düğün esnasında söylendi. Hatice Güçlü (23) ile Selman Taşkın (26) çiftinin tesellisi, hırsızların boş çantayı almış olması.

Yaşanan diğer bir olay ise, merkez Çukurova ilçesinde bulunan Doğal Park'ta 15 Aralık 2013'te meydana gelmişti. Ünal Kara (30) ile Nurcan Kara (28) çifti fotoğraf çektirirken düğün arabalarının camı kırılmış ve çanta çalınmıştı.

En son olayda ise Norveç'te turizm otelcilik eğitimi alan Birgitte Jorgensen (22) geçtiğimiz yaz Antalya Side'ye gelerek tatilini geçirdiği sırada tanıştığı Adanalı garson Tolgahan Küncü (24) ile Adana'da 24 Mart 2014 günü evlenmişti. Düğün gecesi Adana kebabı yemeye giden çiftin gelin arabasının camı kırılarak içerisinde gelinin cep telefonu ve pasaportunun olduğu çanta çalınmıştı. - ADANA

Kaynak: İHA

Advertisement