Gelinim Olur musun? Filmi - Son Dakika
Güncel

Gelinim Olur musun? Filmi

Gelinim Olur musun? Filmi

Gelinim Olur musun? filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Gelinim Olur musun? filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

05.07.2011 18:09

Orta yaşlara gelmiş olan anne Bayan Bakshi evde kalmasından korktuğu dört kızı için uygun bekarlar aramaktadır. Şehirdeki bir düğüne davetli olarak gelen zengin Balraj’ı en büyük kızı Jaya ile baş göz etmeye karar verir. Balraj yanında alaycı kızkardeşi Kiran ve en yakın arkadaşı Amerikalı otelci Darcy’yi de getirmiştir. Görkemli düğün dansı sırasında Balraj, Jaya’ya bayılır ve Darcy de en küçük kız kardeşi Lalita’dan gözlerini alamaz. Lalita, hem güzel hem de akıllıdır. Ancak Darcy’nin dans konusundaki yeteneksizliği ve başka beceriksizlikleri Lalita’nın kendisini küçük görmesine neden olur.

Balraj, Jaya ile flört eder ve Lalita ile ikisini Goa’da tatil yapmaya davet eder. Bu romantik ve güzel plaj Darcy ve Lalita’nın arasında bir şeyler gelişmesi için idealdir. Ancak orada oldukları sırada, Lalita yakışıklı turist Johnny Wickham ile tanışır. Wickham, Lalita’yı birlikte sörf yapmaya davet eder ve ona Darcy’nin salağın teki olduğunu söyler.

Kızlar evlerine döndüklerinde, uzak bir akraba olan Mr. Kholi’nin geldiğini görürler. Mr. Kholi, Los Angeles’te yaşamakta olan zengin bir muhasebecidir ve dört kız kardeşten biriyle evlenmek üzere gelmiştir. Jaya, Balraj ile nişanlı sayıldığı için, Lalita evlilik sırasının kendinden olduğunu bilir. Bu yüzden Wickham, aileyi görmeye gelip babasının karşısına çıkınca ve herkesin ortasında kendisiyle flört etmeye devam edince rahat bir nefes alır.

film boyunca süren karmaşık flörtler ve ikili ilişkiler, sonuçta hepsinin Hindistan’a geri dönmesiyle sonuçlanır. Burada Jaya ile Balraj, Darcy ile de Lalita, çifte bir düğün töreniyle sonsuza dek birbirlerine bağlanacaktır.

Yönetmen: Gurinder Chadha

Senaryo: Gurinder Chadha, Paul Mayeda, Jane Austen

Oyuncular: Marsha Mason, Naveen Andrews, Daniel Gillies, Martin Henderson, Aishwarya Rai

Filmin Türü: Müzikal, Komedi,

Orijinal Adı: Bride & Prejudice

Yapımcı Firma: Bride Productions [gb]

Yapım Yılı: 2004

Yapım Ülkesi: ABD/ İngiltere

Orijinal Dili: İngilizce/Hintçe

Filmin Süresi: 111 dk.

Resmi Sitesi: http://www.bimfilm.com/matrimoniepregiudizi/

Vizyon Tarihi: 08.04.2005

Son Dakika Güncel Gelinim Olur musun? Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement