Gelinini Öldüren Kayınpeder Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Gelinini Öldüren Kayınpeder Tutuklandı

Gelinini Öldüren Kayınpeder Tutuklandı

Sarıyer'de, dün gece gelini iş kadını Yankı Özkan Yıldırır'ı vurarak öldürdükten sonra kaçan Kemal Yıldırır sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

24.02.2014 20:20  Güncelleme: 21:44

Sarıyer'de, dün gece gelini iş kadını Özkan Yıldırır'ı vurarak öldürdükten sonra kaçan Kemal Yıldırır (78), polis tarafından yakalandı ve sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

"KASTEN ADAM ÖLDÜRME"

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde ifadesi alınan Kemal Yıldırır sorgusunun ardından öğlen saatlerinde adliyeye sevk edildi. Adliyede savcılık tarafından ifadesi alınan Kemal Yıldırır tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Nöbetçi hakimlikte sorgu işlemlerine devam edilen Kemal Yıldırır "kasten adam öldürme" suçundan tutuklandı.

BAŞARILARLA DOLU BİR GEÇMİŞİ VARDI

Hayatını kaybeden Yankı Özkan Yıldırır, Kurumsal İletişim Müdürü olarak çalıştığı akaryakıt şirketinde önemli işlere imza atmıştı. Başarılı bir iş kadını olan Yıldırır, çalıştığı şirket adına çok sayıda ödül almış ve sorumluluk projelerine destek vermişti.

ARKADAŞLARI ÜZÜNTÜLERİNİ TWITTER'DAN PAYLAŞTI

Yıldırır'ın öldürülmesi yıllardır birlikte çalıştığı arkadaşlarını da çok üzdü. Yıldırır'ın ardından meslektaşları, Twitter'da üzüntüleri dile getirdi.

İşte o mesajlardan bazıları:
Derya Ünalmışer
İçim yanıyoooo Yankı Özkan Yıldırır sana nasıl kıydılar. Benim melek arkadaşım doğum günü hediyen bu mu olacaktı bana :(((
Lebin Ebru Çokişler
Turkcell yıllarından biricik eski ekip arkadaşımız, iyi insan, Yankı Özkan Yıldırır'ın genç yaşta ani ölümüyle yıkıldım. Başımız sağolsun.
Okşan Atilla Sanön 
Turkcell'de tanıdığım çok sevgili arkadaşım,tertemiz bir insan,Yankı Özkan Yıldırır'ı inanılmaz bir şekilde kaybettik.Başımız sağolsun.
Ersu Ablak 
7 yıl önce Turkcell'de çalıştığı dönemde tanıdığım mükemmel insan Yankı Özkan Yıldırır'ı kayınpederi öldürmüş. Lanet olsun.
Elif Ergu Demiral 
Arkadaşımız Yankı Özkan Yıldırır'ı kayınpederi vurmuş. Yankı ölmüş. İnanamıyorum

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gelinini Öldüren Kayınpeder Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement