Genç Milli Takım Teknik Direktörü Sofuoğlu, Futbol Akademi Kampını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Genç Milli Takım Teknik Direktörü Sofuoğlu, Futbol Akademi Kampını Ziyaret Etti

Genç Milli Takım Teknik Direktörü Sofuoğlu, Futbol Akademi Kampını Ziyaret Etti

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi ile Başakşehir Futbol Kulübü işbirliğinde gerçekleştirilen Futbol Akademi Kampı ve Yetenek Avı Projesi'nin Maltepe Sahil Spor Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmanını Genç Milli Takım Teknik Direktörü Turhan Sofuoğlu ziyaret etti ve 5.

12.04.2017 15:50

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi ile Başakşehir Futbol Kulübü işbirliğinde gerçekleştirilen Futbol Akademi Kampı ve Yetenek Avı Projesi'nin Maltepe Sahil Spor Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmanını Genç Milli Takım Teknik Direktörü Turhan Sofuoğlu ziyaret etti ve 5. Etap çalışmaları kapsamında geleceğin yıldız adaylarıyla bir araya gelerek genç kramponlara deneyimlerini aktardı. Çalışma öncesi futbolcu adaylarının ailelerine tavsiylerde bulunan tecrübeli futbol adamı Turhan Sofuoğlu, genç kramponlara da şut çekmenin tüyolarını uygulamalı olarak anlattı.

"MİLLİ TAKIM KAPISI TÜM ÇOCUKLARIMIZA AÇIK"

Turhan Sofuoğlu, geleceğin futbolcu adaylarına milli takım kapılarının sonuna kadar açık olduğunu belirterek, "Şunu unutmayın ki iyi futbolcu olmanın yolu önce iyi insan olmaktan geçer. Türk futbolunu kendi çocukları daha yukarılara taşıyacak. Bu doğrultuda Milli takım kapısı tüm çocuklarımıza açık " dedi.

İBB FUTBOL AKADEMİ KAMPINDAN TÜRK FUTBOLUNA 258 YENİ YETENEK

İlk kez 2015 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla başlayan İBB Futbol Akademi Kampı ve Yetenek Avı Projesi'nin bugüne kadar birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü etabına katılan 15 bin genç futbolcu adayından 258'sı Başakşehir Futbol Kulübü başta olmak üzere 26 İstanbul kulübünün alt yapısına kazandırıldı. Projeden İstanbul Kulüplerine kazandırılan 258 genç yetenek arasından 3 İstanbullu genç milli takım kadrosunda yer alıyor.

TÜRK FUTBOLUNUN EFSANELERİ İBB FUTBOL AKADEMİ KAMPI'NDA

Geleceğin yıldız adaylarının yer aldığı İBB Futbol Akademi Kampı ve Yetenek Avı projesi bugüne kadar Şota Arvaladze, Feyyaz Uçar, İsmail Kartal, Giray Bulak, Hami Mandıralı, Yılmaz Vural, Adnan Dinçer ve Milli Takımlar Bölgeler Sorumlusu Rasim Kara gibi Türk futbolunun önemli isimlerini ağırladı.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genç Milli Takım Teknik Direktörü Sofuoğlu, Futbol Akademi Kampını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement