Genelkurmay Başkanı Özel ile Kara ve Hava Kuvvet Komutanları Adana'da - Son Dakika
Güncel

Genelkurmay Başkanı Özel ile Kara ve Hava Kuvvet Komutanları Adana'da

Genelkurmay Başkanı Özel ile Kara ve Hava Kuvvet Komutanları Adana\'da

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Kara ve Hava Kuvvetleri komutanlarıyla birlikte bazı incelemelerde bulunmak üzere Adana'ya geldi.

14.03.2013 13:35

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Kara ve Hava Kuvvetleri komutanlarıyla birlikte bazı incelemelerde bulunmak üzere Adana'ya geldi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Erten ile birlikte, Malatya'dan hava yoluyla İncirlik Üssü'ne geldi. Burada Suriye tehdidine karşı NATO kapsamında konuşlandırılan Patriot hava savunma sistemleriyle ilgili bilgi alan ve incelemelerde bulunan Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanları, yaklaşık 1 saat İncirlik'te kaldı.

Komutanlar, Orgeneral Recai Engin Kışlası'nda konuşlandırılan Patriot hava savunma sistemleriyle ilgili de bilgi aldı. Komutanların gelişi sırasında, geniş güvenlik önlemi alındı.

Genelkurmay Başkanı Özel ve kuvvet komutanları, yaklaşık 30 dakika burada kaldıktan sonra Adana Orduevi'ne geçti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Genelkurmay Başkanı Özel ile Kara ve Hava Kuvvet Komutanları Adana'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement