Gıda Sektörü 365 Gün Fuar İmkanına Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Gıda Sektörü 365 Gün Fuar İmkanına Kavuştu

Gıda Sektörü 365 Gün Fuar İmkanına Kavuştu

Bayilikburada.com, şimdi de gıda sektörüne yönelik hizmet vermeye başladı.

13.10.2011 11:13

Günlük hayatımıza her gün katılan yeni ürünlerin ve markaların kendilerini tanıtım ihtiyacını, yılın sadece belirli günlerinde ve sınırlı adette yapılan fuarların karşılayamadığı düşüncesi ile hayata geçirilen ve bir yılı aşkın süredir teknoloji sektöründe hizmet veren Bayilikburada.com ikinci gelişim aşaması olarak gıda sektörüne açıldı.

Teknoloji sektöründeki çalışmaların artık hızlı bir şekilde sürdüğünü kaydeden Bayilikburada.com yöneticisi Tülay Altaz; "Artık amacımız farklı sektörlerde de girişimcilerin işlerini kolaylaştırmak. Bu amaçla ilk etapta gıda segmentini devreye aldık. Yakın zamanda farklı segmentleri de devreye alarak sektörlerin buluşma noktası olmayı hedefliyoruz. Bu aşamada tüm gıda firmalarına çağrımız, gelip kendi firmalarını Bayilikburada.com üzerinde tanıtmalarıdır" dedi

Gıda sektöründeki alt yapı çalışmalarını tamamlayan Bayilikburada.com ticaret platformu eylül ayı itibari ile Burger King, Sbarro, Popeyes, Tatlıcı Tombak, Pizza Piza, Sultan Ahmet Köftecisi, Hotstop, Baydöner, Atom Tost, Tombiş, Dönercibaşı, Juice Planet, Elazığlı Çiğ Köfteci, Meyveci Anne, Cızbız Köfte, Çeşni, Köyet, Buzdağı, Arbys, Miami Dutch Waffle, Abide Kebap, Değirmen, Bugala, Kahve Durağı, Mr.Kumpir, Kervan, Kebapix, Hen Coops, Park Kumpir, Chiccodoro, O Pilavcı, Bal Dünyası, Dondurmax gibi çok sayıda markayı 365 gün fuar imkânına kavuşturdu.

Bayilikburada.com Türkiye'nin En Yenilikçi ve En Benzersiz Ticaret platformu…

Bayilikburada.com; kendine özel tasarım, içerik ve benzersiz yazılım alt yapısı sayesinde, teknoloji ve gıda sektöründeki Firmalara, ürünlerini ve markalarını en ekonomik, hızlı ve etkin tanıtım imkânı sağlamaktadır. Bayilikburada.com'un firmalara sunduğu bayilik yönetim yazılımı Türkiye'de ilk olma özelliğini taşımaktadır. Bayilikburada.com teknoloji sektörüne her ay "TBE- Teknoloji Bayilik Endeksini" sağlayan tek şirkettir. Bu endeksle sektörde faaliyet gösteren firmalara ve yeni girişimcilere yol gösteren önemli bir hizmeti de sunmaktadır.

Bayilikburada.com Türkiye Ekonomisi için son derece önemli olan şirketlerin kesintisiz tanıtım ihtiyacını karşılamaya yenilikçi yaklaşımlarla devam edecek ve diğer sektörlerle de alt yapı çalışmaları tamamlandıkça buluşturacaktır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gıda Sektörü 365 Gün Fuar İmkanına Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement