Gizemli Hayvanlar - Son Dakika
Güncel

Gizemli Hayvanlar

Gizemli Hayvanlar

Turgutreis Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi İmza Günlerinde bu sefer küçük bir yazarımızı ağırladı.

16.02.2013 15:02

Çocuklarının yoğun ilgi gösterdiği imza gününde, Turgutreis Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Pembegül Yıldız, öğrenci velileri ve her daim destek olan anne ve babası da Yiğit Cem Akkaya'nın yanındaydı.

Yiğit Cem Akkaya şuan 10 yaşında. 7,5 yaşında kitap yazmaya başlayan Yiğit Cem 8 yaşında ilk kitabını tamamlamıştır. "Gizemli Hayvanlar" adını verdiği kitabında 100 den fazla hayvana yer veren yazarımız hayvanların görsellerinden, özelliklerine, yetişme ortamlarından nelerle beslendiğine kadar birçok bilgiyi kitabında yer vermiştir. Okuduğu kitaplarla ve izlediği belgesellerle kitabını oluşturan yazarımız hayvanat bahçelerine pek sıcak bakmadığını da dile getirmektedir. Hayvanat Bahçeleriyle hayvanlarımızın açık bir ceza evinde tutulmasına benzetmektedir. Halbuki hayvanların asıl yerlerinin doğa olduğunu ve doğada yaşamalarına imkan verilmelerini düşünmektedir.

İkinci kitap çalışmasına başladığının müjdesini veren Yiğit Cem Akkaya, ikinci kitabının tarih bir üzerine bir çalışma olacağının haberini verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gizemli Hayvanlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement