"Gökkuşağı Çocukları'' Resim Sergisi - Son Dakika
Güncel

"Gökkuşağı Çocukları'' Resim Sergisi

"Gökkuşağı Çocukları\'\' Resim Sergisi

"Gökkuşağı Çocukları" resim sergisi sanatseverler ile buluşacak.

14.02.2012 15:02

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Özürlüler Müdürlüğü (İSÖM) ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür Müdürlüğü'nün birlikte düzenlediği "Gökkuşağı Çocukları" resim sergisi sanatseverler ile buluşacak.

Özürlüler Müdürlüğü (İSÖM), zihinsel özürlü bireylerin özgüvenlerinin artması ve toplumla kaynaşmaları açısından sosyal ve kültürel organizasyonları belli aralıklarla düzenliyor.

İSÖM Kâğıthane Özürlüler Merkezi'nde resim eğitimi alan 17-35 yaş aralığındaki zihinsel özürlü öğrencilerin yaptıkları resimler Atatürk Kitaplığı Sergi Salonu''nda sergilenecek.

Sergide Kâğıthane Özürlüler Merkezi Sanatçılarından Serkan Altunyıldız, Erol Bakçıoğlu, Şeyma Karalık, Ahmet Burak Hasan Kutluk, Deniz Tan, Emre Kaynak, İhsan Yılmaz, Erhan Aydın, Aysel Şimşek, Gökhan Gürbüz, Canan Kırılmaz, Aybüke Özdemir, Musa Emek, Cem Gören ve Hüseyin Can Limoncu'nun eserleri sergilenecek.

27 Eser Sanatseverlerin Beğenisine Sunulacak.

"Gökkuşağı Çocukları'' Resim Sergisi'nde zihinsel özürlü 15 sanatçı öğrencinin kağıt üzerine kolaj ve pastel boyama teknikleri ile yaptığı 27 eser sanatseverlerin beğenisine sunulacak. " Gökkuşağı Çocukları '' Resim Sergisi " Atatürk Kitaplığı Sergi Salonu '' nda 15-29 Şubat 2012 tarihleri arasında gezilebilecek.

Sergi Süresi: 15-29 Şubat 2012

Sergi Açılışı: 15 Şubat 2012

Açılış Saati: 12.00

Yer: Atatürk Kitaplığı Sergi Salonu

Adres: Gümüşsuyu Mah. Mete Cad. No: 45 Taksim/Beyoğlu

Tel: 0212 -249 95 65

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Gökkuşağı Çocukları'' Resim Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement