Hatay'da feci kaza: 5 ölü, 2 ağır yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Hatay'da feci kaza: 5 ölü, 2 ağır yaralı

Hatay'da otomobille hafif ticari aracın kafa kafaya çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

24.05.2024 21:53

Hatay'ın Kumlu ilçesinde feci bir kaza yaşandı. Otomobil ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı. Yaralıların durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Hatay'da iki araç birbirine girdi: 5 ölü, 2 yaralı

ARAÇTA SIKIŞANLAR ÇIKARILDI

Reyhanlı- Kırıkhan yolu Kırcaoğlu mevkiinde yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan yolda yabancı plakalı otomobille hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada araçta sıkışan yaralılar itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Hatay'da iki araç birbirine girdi: 5 ölü, 2 yaralı

YARALILARIN DURUMU AĞIR

Kazada ölenlerin isimlerinin Y.H., C.H., R.H., İ.Ş. ve A.Y. olduğu tespit edildi. Araçlar olay yerinden kaldırılırken, hastaneye kaldırılan 2 yaralının durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Hatay'da iki araç birbirine girdi: 5 ölü, 2 yaralı
Hatay\'da feci kaza: 5 ölü, 2 ağır yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Hatay'da feci kaza: 5 ölü, 2 ağır yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • muzaffer doğan: Yağışlı hava koşullarından biraz daha dikkatli ve hızlı araç kullamamak gerekiyor bugün bu sebepten birçok Can kaybettik üzülmemek elde değil Yüzde 5 oranında bir hızlanma, ölümlü trafik kazalarında yüzde 20, yaralanmalı kazalarda ise yüzde 10 artışa yol açıyor. 15 1 Yanıtla
  • Nevzat A: Allah rahmet eylesin 14 0 Yanıtla

Advertisement