Gölbaşı'nın 8. kültür Merkezi de Açılıyor - Son Dakika
Güncel

Gölbaşı'nın 8. kültür Merkezi de Açılıyor

Gölbaşı\'nın 8. kültür Merkezi de Açılıyor

Gölbaşı Belediyesi'nin her mahalleye kültür merkezi projesi kapsamında Selametli Mahallesine yaptırılan 8. kültür merkezi 11 Ocak 2014 Cumartesi günü hizmete açılıyor

09.01.2014 16:52

Gölbaşı Belediyesi'nin her mahalleye kültür merkezi projesi kapsamında Selametli Mahallesine yaptırdığı 8. kültür merkezi de hizmete açılıyor. Kültür merkezi, 11 Ocak 2014 Cumartesi günü saat 12.30'da törenle hizmete açılacak.

ÇOK YÖNLÜ HİZMET

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, hizmete açtıkları kültür merkezlerinin çok yönlü olarak hizmet verdiğini ifade etti. Her mahalleyi kültür merkezine kavuşturma hedefinde adım adım sona geldiklerini bildiren Başkan Odabaşı, şunları söyledi:

"Bir yandan yeni kültür merkezlerin temelini atarken tamamlananların da hizmete açılışını gerçekleştiriyoruz. Şimdi sıra Selametli Kültür Merkezi'ne geldi. İnşallah hep beraber kültür merkezinin açılışını yapacağız ve daha sonra birlikte yemek yiyeceğiz. Açılışını yapacağımız kültür merkezimiz Selametli hemşehrilerimize ve Gölbaşı'mıza hayırlı olsun."

İki katlı olarak tasarlanan Selametli Kültür Merkezinde 750 metrekarelik kullanım alanı içerisinde iki çok amaçlı salon, bay-bayan wc, muhtarlık odası, ofisler, mutfak ve taş avlu gibi bölümler bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölbaşı'nın 8. kültür Merkezi de Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement