Gölbaşı'nın Çevreci Miniklerine Sertifika - Son Dakika
Güncel

Gölbaşı'nın Çevreci Miniklerine Sertifika

Gölbaşı\'nın Çevreci Miniklerine Sertifika

Atık malzemelerden yaptıkları ev eşyalarını ve aksesuarları, açtıkları "Artık Materyal Sergisi"nde sergileyen Gölbaşılı miniklere, Gölbaşı Belediyesi tarafından sertifika verildi.

14.03.2014 17:04

"Artık Materyal Sergisi" açan Gölbaşılı minikler, sertifikalarını Gölbaşı Belediyesi'nden aldı. Atık malzemelerden yaptıkları ev eşyalarını ve ev aksesuarları, Gölbaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Aile Yaşam Merkezi'nde sergileyen Minik Dünyam Oyunevi öğrencilerinin sertifikalarını Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın eşi Seher Odabaşı verdi. Çocukları ve öğretmenleri tebrik eden Seher Odabaşı, "Çevreye göstermiş olduğunuz hassasiyet ve ilgiye çok teşekkür ederim" dedi.

MİNİKLERİ TEBRİK ETTİ

Miniklerin sergisini inceleyen Seher Odabaşı, sergiyi açan öğrencilerden ve öğretmenlerden hazırladıkları eşyalar ve aksesuarlar hakkında bilgi aldı. Sergiyi açan çocukların velileriyle de konuşan Seher Odabaşı, daha sonra miniklere Gölbaşı Belediyesi tarafından hazırlanan sertifikalarını takdim etti.

Sertifikalar verildikten sonra çocuklarla fotoğraf çekilen Seher Odabaşı, "Gölbaşımızın geleceği yavrularımızın sergisi gerçekten çok başarılı. Küçücük yaşlarında çevreye bu kadar duyarlı oldukları ve yaratıcılıklarından dolayı onları kutluyorum. Ailelerine ve öğretmenlerine de böyle öğrenciler yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

HÜNERLİ ELLERE ZİYARET

Seher Odabaşı, sergiyi inceledikten sonra Hünerli Eller Pazarı'nı gezdi. Gölbaşılı kadınların sosyal hayatta aktif rol alabilmeleri ve ekonomik özgürlüklerini kazanabilmeleri için açılan pazarı gezen Seher Odabaşı, kadınlarla sohbet etti. Gölbaşılı kadınların el emeği, göz nuru hazırladıkları ürünleri satışa sundukları tezgahları ziyaret eden Odabaşı, kadınlara hayırlı işler dileklerinde bulunup pazardan ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölbaşı'nın Çevreci Miniklerine Sertifika - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement