Gölyazı'da Kano Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Gölyazı'da Kano Heyecanı

Gölyazı\'da Kano Heyecanı

Kano Federasyonu'nun 2013 faaliyet programında yer alan 'Bursa Büyükşehir Belediyesi Kano Yarışları' 3-5 Mayıs tarihlerinde Gölyazı'da yapılacak.

28.03.2013 15:32

Kano Federasyonu'nun 2013 faaliyet programında yer alan 'Bursa Büyükşehir Belediyesi Kano Yarışları' 3-5 Mayıs tarihlerinde Gölyazı'da yapılacak.

Bursa'nın su sporlarında da ön plana çıkması amacıyla önemli çalışmaların sürdürüldüğünü belirten Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ, kano sporunun 18'inci branş olarak resmen Büyükşehir Belediyespor kulübü bünyesinde faaliyetlere başladığını söyledi.

Toplantıya Bursa Vali Yardımcısı Vedat Müftüoğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ, Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Kulüp yöneticisi Muzaffer Karadeniz ve Kano İl Temsilcisi Doç.Dr. Hasan Hüseyin Oruç katıldı.

KANO MERKEZİ OLACAK

Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ'da Bursa'nın spor kenti olması hedefiyle önemli projelerin uygulandığını hatırlattı. Bursa Vali Yardımcısı Vedat Müftüoğlu, "Gençlerimize daha fazla nasıl spor yaptırabiliriz diye düşünürken, Kano Federasyonu Başkanımızı Bursa'ya getirdik. Akarsularımızı, göllerimizi inceledik. Yapılan incelemelerde Bursa'nın akarsu kanosu, durgun su ve deniz kanosu için uygun olduğunu gördük. Büyükşehir Belediyemiz de bu konuya sahip çıktı ve bu kadar kısa bir zamanda kano yarışlarına ev sahipliği yapar hale geldik" dedi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gölyazı'da Kano Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement