Gong 'Türkiye Girişimcilik Zirvesi' İçin Çaldı    - Son Dakika
Güncel

Gong 'Türkiye Girişimcilik Zirvesi' İçin Çaldı

Gong \'Türkiye Girişimcilik Zirvesi\' İçin Çaldı   

Borsa İstanbul'da Türkiye Girişimcilik Zirvesi için gong töreni gerçekleştirildi.

23.11.2017 11:50  Güncelleme: 11:53

Türkiye Girişimcilik Zirvesi'nde düzenlenen "Ortadoğu, Akdeniz, Balkanlar ve Avrupa Girişimcilerinin buluşma noktası: Türkiye" panelinde konuşan YOLO Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Çolakoğlu, "Girişimcileri holdinglerin 35. katlarında onlar hakkında konuşarak, girişimcilikle ilgili yazılar okuyarak anlayamayız, onları gerçekten anlamak için işin teorisini bilmek kadar mutfağı da görmek, bu işin içine girmek gerekiyor. Ben de bu sebeple kendi girişimimi kurdum." dedi.

Borsa İstanbul'da Baybars Altuntaş moderatörlüğünde gerçekleşen panelde konuşan Çolakoğlu, "Türkiye'de girişimciler çok ciddi bir yatırım değeri taşıyor, yatırımcıların burunlarının dibinde çok ciddi bir hazine var ancak bu fırsat şuan ne yazık ki değerlendirilemiyor. Yurtdışındaki yatırımcıların da Türkiye'de yatırım yapmasının bir nedeni Türkiye'deki girişimcilerin ucuz ve sonrasında getirisinin çok fazla olması olabilir." dedi.

Çolakoğlu panelin sonunda Türkiye'de girişimcilerin henüz bir kurumsallığa kavuşamadığını belirterek, "Ülkece girişimcilik konusunda kısa bir geçmişimiz var . Bu sebeple de Türkiye'de startuplar arasında henüz bir kurumsallaşma oluşmadı. Biz Türkiye olarak bu alanda çok yeniyiz ama 10 sene sonra Türkiye'nin çok farklı bir yerde olacağına inanıyorum. O sebeple bu tür etkinliklere, bu buluşmalara çok önem veriyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gong 'Türkiye Girişimcilik Zirvesi' İçin Çaldı    - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement