Greve Giden Türk Telekom İşçilerinden Sabotaj İddialarına Tepki - Son Dakika
Son Dakika Logo

Greve Giden Türk Telekom İşçilerinden Sabotaj İddialarına Tepki

Greve Giden Türk Telekom İşçilerinden Sabotaj İddialarına Tepki
18.10.2007 14:15

Erzurum'da Greve Giden Türk Telekom İşçileri, Aşkale İlçesine Bağlı Hacı Hasan Köyü Yakınlarındaki Uluslararası İnternet Bağlantısı ve Veri Aktarımı Sağlayan Fiber Optik Kabloların Kesilmesiyle İlgili Sabotaj İddialarına Tepki Gösterdi.

Erzurum'da greve giden Türk Telekom işçileri, Aşkale ilçesine bağlı Hacı Hasan köyü yakınlarındaki uluslararası internet bağlantısı ve veri aktarımı sağlayan fiber optik kabloların kesilmesiyle ilgili sabotaj iddialarına tepki gösterdi.

Türk Telekom işçileri, Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Türk Telekom hizmet binası önünde grevlerini bugün de sürdürdü. İşçiler adına bir açıklama yapan Haber-İş Sendikası Erzurum Temsilcisi Mücahit Özdemir, iletişim hatlarındaki kesintilere yönelik sabotaj suçlamalarına tepki gösterdi. Şirket varlıklarına saldırıların kendilerini de üzdüğünü söyleyen Özdemir, "Haklı davamızda, haklı mücadelemizde sonuna kadar direneceğiz. Türk Telekom emekçileri olarak yapılan bazı açıklamaları kınıyoruz. Maaş

bordrolarımız belli, birilerinin yaptığı açıklamalardaki gibi Türk Telekom işçileri yüksek maaş almıyor. Basında, 'Sabotaj ihanet mi?' şeklinde haberler yer aldı. Biz Türk Telekom personeli sabotaj bilmeyiz. Bu iftiradır" dedi.

İşçiler, basın açıklamasının ardından "İşçiyiz, haklıyız kazanacağız" şeklinde slogan atarak grevi sürdürdü.

(AA-İRT-CC-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Greve Giden Türk Telekom İşçilerinden Sabotaj İddialarına Tepki - Son Dakika


Advertisement