grupfoni, Harbiye Açıkhava Konserlerine Sponsor - Son Dakika
Güncel

grupfoni, Harbiye Açıkhava Konserlerine Sponsor

grupfoni, Harbiye Açıkhava Konserlerine Sponsor

Türkiye'nin lider grup satın alma sitesi grupfoni, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde Eylül ayı boyunca düzenlenecek konserlere sponsor oluyor.

12.09.2011 13:23

grupfoni'nin de sponsorluğuyla Zülfü Livaneli, Enrico Macias, Ferhat Göçer- Sunay Akın ve Anadolu Ateşi gösteri ve konserleri sanatseverlerle buluşacak.

%90'a varan indirimlerle sunduğu fırsatlarla şehir hayatının canlanmasına katkıda bulunan Türkiye'nin lider grup satın alma sitesi www.grupfoni.com Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde Eylül ayı boyunca düzenlenecek konserlere sponsor olarak kültür sanata verdiği önemi bir kez daha gözler önüne seriyor.

grupfoni Eylül ayı konserlerine sponsor!

Zülfü Livaneli, Enrico Macias, Ferhat Göçer- Sunay Akın, Anadolu Ateşi konser ve gösterileri gibi renkli etkinlikler, Türkiye'nin en önemli açık tiyatro, konser ve gösteri mekânı olan Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde grupfoni'nin sponsorluğuyla gerçekleşecek.

Konuyla ilgili olarak konuşan grupfoni Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Burak Hatipoğlu "Üyelerimize sunduğumuz konser fırsatlarımız büyük rağbet görüyor. Kültür ve sanat etkinliklerinin bu kalitede sürmesi ve başarılı organizasyonların devamlılığı için desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Bugün 16 ilde faaliyet gösteren ve 1 milyon 850 binin üzerinde üyesi bulunan Türkiye'nin lider grup satın alma sitesi grupfoni, yeme-içme, güzellik, kültür-sanat, spor ve eğitim gibi farklı kategoride sunduğu fırsatlarla üyelerinin uygun fiyatlarla yaşadıkları şehrin tadını çıkarmalarını sağlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel grupfoni, Harbiye Açıkhava Konserlerine Sponsor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement