GÜBRETAŞ Kazandırıyor - Son Dakika
Güncel

GÜBRETAŞ Kazandırıyor

GÜBRETAŞ Kazandırıyor

60. yıldaki iki büyük kampanyadan ilkinin ödülleri dağıtıldı.

04.09.2012 15:05

Sektörünün öncü firması olan ve 60'ıncı yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayan GÜBRETAŞ, "Nar Gibi Kampanya"nın talihlilerine ödüllerini verdi. Kampanyada, büyük ödülün talihlisi Siirt'ten Mesut Saya, traktörünün anahtarını teslim aldı. Nar Gibi Kampanya'dan sonra "GÜBRETAŞ'la Eken de Kazanıyor, Biçen de" adlı ikinci büyük hediyeli satış kampanyasını da başlatan GÜBRETAŞ, yeni kampanyada da çiftçiler ve bayileri hediye yağmuruna tutacak.

Bu yıl kuruluşunun 60'ıncı yıldönümünü kutlayan GÜBRETAŞ, Ocak-Haziran arasında düzenlenen ve rekor katılımın olduğu ilk satış kampanyası Nar Gibi Kampanya'nın talihlilerine ödüllerini dağıtırken, yılın ikinci büyük satış "GÜBRETAŞ'la Eken de Kazanıyor Biçen de" Kampanyasını da başlattı.

Sektörünün öncü kuruluşu GÜBRETAŞ, İstanbul'da WOW Convention Center'da düzenlediği basın toplantısıyla yılın ilk satış kampanyası Nar Gibi Kampanya'nın talihlilerine ödüllerini verdi. Büyük ödülün sahibi olan Siirt'ten Mesut Saya, traktörün anahtarını GÜBRETAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kutlu'dan aldı. Yılın ikincisi büyük satış kampanyası GÜBRETAŞ'la Eken de Kazanıyor Biçen de Kampanyası'nın detaylarını da anlatan GÜBRETAŞ, yeni kampanyada da çiftçiler ve bayileri hediye yağmuruna tutacak.

Osman Balta: Bu kampanyalar 60 yılın teşekkürü için

Toplantıda konuşan GÜBRETAŞ Genel Müdürü Osman Balta, son 5 yılda Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketi olan GÜBRETAŞ'ın başarıyı geleneğe dönüştürdüğünü belirterek, 60. yıl anısına düzenledikleri kampanyalar ile ilgili şunları söyledi:

"Kampanyalarımız ile yarım yüzyılı aşan başarılarımızda pay sahibi olan bayilerimize ve çiftçilerimize teşekkür etmek istedik. Mart ayına kadar etkisini sürdüren aşırı kar yağışlarına rağmen, 60. yıl anısına düzenlediğimiz ilkbahar dönemine yönelik kampanyaya 4-5 ayda 700 bine yakın katılım gerçekleşti. Noter huzurunda bu katılımcılar arasından yaptığımız çekilişte, kampanya ikramiyeleri Türkiye'nin dört bir yanından farklı illere gitti. 81 ilden de katılımın olduğu kampanyada, 38 farklı ilden çiftçi ve bayimiz ödül kazandı.

Bu dağılım da ülkemizin her köşesinde GÜBRETAŞ markasının benimsendiğinin bir göstergesi. Sonbaharda dönemindeki ikinci kampanyayla birlikte daha fazla çiftçimize ve bayimize hediyeler vermiş olacağız. Çiftçilerimiz bizden gübre alırken de, ekerken de, biçerken de kazanmaya devam ediyor."

Nar Gibi Kampanya'da büyük ödül traktör, Siirt'e gitti

2012 yılında çiftçiler ve bayiler için iki büyük kampanya düzenleyerek çekilişle ikramiyeler hediye eden GÜBRETAŞ'ın 1 Ocak - 25 Haziran 2012 tarihlerini kapsayan ve traktörden bilgisayara, ticari araçtan yurtdışı gezilerine kadar onlarca hediyenin dağıtıldığı ilk satış kampanyası "Nar Gibi Kampanya"nın talihlileri ödüllerine kavuştu. 700 bin civarında katılımın olduğu kampanyada, talihliler 27 Temmuz'da İstanbul'da Noter huzurunda yapılan çekilişle belirlenmişti.

Kampanyanın en büyük ödülünün sahibi ise Siirt'ten Mesut Saya oldu. Büyük ödülün talihlisi Mesut Saya traktörünün anahtarını GÜBRETAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kutlu'nun elinden aldı. Tüketiciler arasında yapılan çekilişte üç adet verilen 2012 model camlı kamyoneti Edirne'den Selim Evren, Balıkesir'den Vedat Levent, Erzincan'dan Kadir Kurt kazandı. Bayiler için yapılan çekilişte ise 2012 model Ford Transit 3305 kamyonet Ağrı ilinde bulunan Hamur Tarım Kredi Kooperatifi'ne gitti.

38 farklı ile hediye çıktı

Kampanyaya katılan 81 il arasından 38 farklı ile hediye çıktı. Konya ve Çanakkale 10, Edirne 9, Balıkesir ve Manisa ise 7'şer ikramiye ile en şanslı iller oldu. Kadın çiftçilerden de yoğun bir katılım olan kampanyada, tüketicilerin kazandığı 94 ödülün 10'u kadın çiftçilere verildi. Bayiler kategorisinde ise toplam 54 ikramiyeden 40'ı kooperatiflere gitti. Faaliyet alanına göre en fazla ikramiye isabet eden Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Birlikleri ise 21'er ikramiye ile Tekirdağ ve İzmir oldu.

İlk altı ayda Nar Gibi Kampanya ile çiftçilere; 1 adet 2012 model traktör, 3 adet 2012 model ticari araç, 8 adet 2012 model motosiklet, 13 adet 106 ekran Led TV, 18 adet dizüstü bilgisayar, 23 adet iPhone 4, 28 adet çamaşır makinesi, bayilere ise 1 adet 2012 model kamyonet, 8 adet Slovenya- Avusturya seyahati, 15 adet iPhone 4, 30 adet dizüstü bilgisayar verildi. Kampanyada hediye kazanan talihliler ödüllerini, 26 Ekim'e kadar farklı illerde düzenlenecek törenlerle teslim alacaklar.

Yeni sezon kampanyası 31 Aralık'a kadar sürecek

Nar Gibi Kampanya'dan sonra yılın ikinci satış kampanyasını 16 Temmuz'da başlatan GÜBRETAŞ, çiftçi ve bayilere yine çok sayıda hediye dağıtacak. 16 Temmuz-31 Aralık 2012 tarihlerini kapsayan "GÜBRETAŞ'la Eken de Kazanıyor Biçen de" adlı satış kampanyasının talihlileri ise 15 Şubat'ta İstanbul'da yapılacak çekilişle belirlenecek ve hediyeler 2013 yılının Nisan-Mayıs aylarında kazananlara teslim edilecek.

Kampanya tarihleri arasında çiftçilerin başta Tarım Kredi Kooperatifleri olmak üzere GÜBRETAŞ bayilerinden tek seferde aldıkları her 500 TL'lik katı gübre için bir çekiliş hakkı elde ederken, bayiler ise kampanya boyunca toplamda yaptıkları her 15 bin TL tutarındaki GÜBRETAŞ katı gübresi alımı için bir çekiliş hakkı kazanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel GÜBRETAŞ Kazandırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement