Gürsel Tekin İzmir'de Can Radyo'nun 20 Yıl Kutlamasına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Gürsel Tekin İzmir'de Can Radyo'nun 20 Yıl Kutlamasına Katıldı

Gürsel Tekin İzmir\'de Can Radyo\'nun 20 Yıl Kutlamasına Katıldı

İzmir'de yayın yapan Can Radyo, Balçova Saklı Bahçe'de 1000 kişinin katıldığı yirminci yıl kutlaması gerçekleştirdi.

13.10.2013 11:14

İzmir'de yayın yapan Can Radyo, Balçova Saklı Bahçe'de 1000 kişinin katıldığı yirminci yıl kutlaması gerçekleştirdi. Yirmi yıldır İzmir'de aralıksız yayın yapan Can Radyo'nun düzenlediği geceye, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin konuk olarak katıldı.

Gecede, Gürsel Tekin'in yanı sıra CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır ve Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak da yer aldı. Önümüzdeki yerel seçimlerde belediye başkanı olabilmek için çalışmalarına devam eden CHP Balçova Belediye Başkan Aday Adayı Semra Kayacan Aksakal, CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Fikret Kar, CHP Konak Belediye Başkan Aday Adayı Cenap Börühan, CHP Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Erkan Büyükkaya ve CHP Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Yelekli de Can Radyo'yu yirminci yıl kutlamasında yalnız bırakmadı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Can Radyo'nun yirminci yılını tebrik eden konuşmasını yaparken, gelen konuklara da "Birlikteliğimiz iktidara yürüyüşümüzün sembolüdür. Buradaki konuklar ve partili arkadaşlarımla birlikte Can Radyo'nun yirminci yılını en içten dileklerimle kutluyor ve bu birlikteliğimizin artarak devam etmesini diliyorum" dedi.

CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Fikret Kar ise, bu gece burada olmaktan ötürü onur ve gurur duyduğunu belirterek şunları söyledi: "İnşallah seçimleri kazanıp Gaziemir için elimden geleni fazlasıyla yapmayı, vatandaşıma hizmette sınır tanımamayı hedefliyorum. Gaziemir'in eksiklerini ve buraya yapılacakları iyi biliyorum. Gaziemirli yurttaşlar bizi seçerse eminim hiç pişman olmayacaklar. Belediyenin kapısını vatandaşa sonuna kadar açacağım ve bu kapıda hiç kimse sıra beklemeden hizmetini alacaktır."

Can Radyo Yönetim Kurulu Başkanları Ali Rıza Kafalı ve Gökhan Kafalı da Can Radyo'nun düzenlediği yirminci yıl etkinliğine katılan tüm davetlilere ve siyasilere teşekkürlerini bildirdi. Ali Rıza Kafalı, "Bu birlikteliğin hiç bozulmamasını ve nice yirminci yıllara hep birlikte merhaba demeyi temenni ettiklerini" vurguladı.

Can Radyo'nun düzenlediği gecede birçok ünlü müzisyen de sahnede dinleyenleri coşturdu. Hayri Küçük, Berzan Küçük, Atilla Uz, Sinem Ateş, Murat Sincan, Müslüm Eren ve sahnede onlara bağlamasıyla eşlik eden ünlü müzisyen Caner Şimşek, davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Hayri Küçük'ün türkülerine eşlik eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, sahneye çıkarak davetlilerle birlikte halay çekti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gürsel Tekin İzmir'de Can Radyo'nun 20 Yıl Kutlamasına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement