Hacı Halim Yolları İyileştirilecek - Son Dakika
Güncel

Hacı Halim Yolları İyileştirilecek

Hacı Halim Yolları İyileştirilecek

Karabalık ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı, ilçede bir dizi inceleme yaptılar.

09.05.2012 15:58

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı, ilçede bir dizi inceleme yaptılar. Karabalık ve Yazıcı, alt yapı geçen bölgelerde üst yapının iyileştirilmesi için öncelikli noktaları yerinde görerek tespit ettiler. Heyet üst yapı düzenlemeleri kapsamında çalışmaları Hacı Halim Mahallesi'nden 10 gün içinde başlatılacağı müjdesini bölge halkı ile paylaştı.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi desteği ile ilçe genelinde üst yapı çalışmalarının hız kazanması için bir dizi incelemelerde bulundu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı ve beraber Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürü Murat Balaban, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Cenan Turan'a eşlik etti. Yağmur suyu kolektör hattı çalışması ardından Hacı Halim Mahallesi'nde ki yolların iyileştirilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Karabalık ve beraberinde yardımcısı Zafer Arat ile Hacı Halim Mahalle Muhtarı Emin Kodan, öncelikli yolları tek tek yerinde gösterdi.

Karabalık ve Yazıcı, alt yapı geçen bölgelerde üst yapının iyileştirilmesi yönünde çalışmalarının 10 gün başlatılması hedeflendi. Buna göre ekipler Yelken, Atar, Helal, Narenciye, Taşeva, Ecem, Kandil, Şentepe, Köşk ve Coşkun Sokak üzerinde parke Buse ve Akdağ Sokak üzerinde asfaltlama çalışması ile yolları iyileştirme kararı aldı. İncelemeler sırasında heyet bölge halkı ile çay içip sohbet etti ve çalışmaların başlatılacağı müjdesini paylaştı.

Hacı Halim Mahallesi sakinleri de üst yapı çalışmalarının kısa sürede başlayacağını öğrenmekten mutlu olduklarını belirterek, ağır tonajlı araçların mahalleden geçişinden duydukları rahatsızlığı da dile getirdiler. Başkan Karabalık bu konuda emniyet ve Ukome ile görüşme yapacağını belirterek, konunun çözümünde yardımcı olacağını açıkladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hacı Halim Yolları İyileştirilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement