Hacımercanlı Gençler Ahde Vefasını Gösteriyor - Son Dakika
Güncel

Hacımercanlı Gençler Ahde Vefasını Gösteriyor

Hacımercanlı Gençler Ahde Vefasını Gösteriyor

Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu Dr. Fatih Erbakan Hacımercan'a geliyor

27.06.2012 10:48

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Baş Danışmanı Dr. Fatih Erbakan; 14 Temmuz Cumartesi günü Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Hacımercan Şubesi tarafından köy içinde Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan için düzenlenecek olan "Ahde Vefa" programına katılacak.

14 Temmuz Cumartesi günü Hacımercan'da

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Hacımercan Şubesi; hocaları Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'a ahde vefa göstererek; 14 Temmuz Cumartesi günü Sakarya Sapanca'nın Hacımercan Köyü'nde gerçekleştirecekleri "Ahde Vefa" programına SP Genel Başkan Baş Danışmanı olan oğlu Dr. Fatih Erbakan'ı davet etti.

Hacımercan'lı gençlerin bu anlamlı davetini kırmayarak, babası için tertiplenen "Ahde Vefa" programına katılacak olan Dr. Fatih Erbakan; Hacımercanlı gençlerle piknik yaparak, onlarla sohbet edecek. Seyyid Muhammed Ali Fatih Erbakan'ın köylerine gelmesi ve hocaları Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'a yakışır şekilde düzenleyecekleri "Anma ve Ahde Vefa" programının tüm hazırlıkların tamamlanmak üzere olduklarını ifade eden Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Hacımercan Şubesi Yönetim Kurulu başkanı Abdul Gafur Cevher ve Yönetim Kurulu Üyeleri; düzenleyecekleri bu anlamlı güne tüm Sakarya halkının davetli olduğunu söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hacımercanlı Gençler Ahde Vefasını Gösteriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement