Haciz İçin Gelen Avukatı Küllükle Yaraladı - Son Dakika
Güncel

Haciz İçin Gelen Avukatı Küllükle Yaraladı

Haciz İçin Gelen Avukatı Küllükle Yaraladı

Samsun'da avukat 38 yaşındaki Zekeriya Albayrak haciz için gittiği müteahhitlik bürosunda, çalışanlardan 34 yaşındaki Ali Arslan'ın fırlattığı küllük ile başından yaralandı.

24.08.2011 13:54

Samsun'da avukat 38 yaşındaki Zekeriya Albayrak haciz için gittiği müteahhitlik bürosunda, çalışanlardan 34 yaşındaki Ali Arslan'ın fırlattığı küllük ile başından yaralandı. Albayrak hastaneye kaldırılırken, polis tarafından gözaltına alınan Arslan ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, dün İlkadım İlçesi'nde meydana geldi. Samsun Barosu'na kayıtlı avukat Zekeriya Albayrak 20 bin 105 liralık haciz işlemini gerçekleştirmek için müteahhit M. B. 'nin, Cedit Mahallesi Gençlik Caddesi üzerindeki bürosuna gitti. Albayrak, yanındaki haciz memurları ile işlem yaparken borçlu müteahhit M. B. büronun kendisine ait olmadığını, bu nedenle haciz yapamayacaklarını söyledi. Daha sonra, M. B. 'nin işyerinde müdür olarak çalıştığını söyleyen Ali Arslan, iddiaya göre, "Defolun buradan, çıkın gidin" diye bağırarak ekmek bıçağıyla avukat Zekeriya Albayrak'ın üzerine yürüdü. Arslan ardından da masanın üzerinde bulunan küllüğü avukata fırlattı. Küllüğün başına isabet etmesi sonucu yaralanan Zekeriye Albayrak, otomobille Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alınan Ali Arslan ise sevk edildiği adliyede mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer taraftan, avukat Zekeriya Albayrak'ın tedavisinin ardından taburcu edildiği ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Haciz İçin Gelen Avukatı Küllükle Yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement