Hakan Mengüç Çanakkale'ye Geliyor - Son Dakika
Güncel

Hakan Mengüç Çanakkale'ye Geliyor

Hakan Mengüç Çanakkale\'ye Geliyor

Ünlü Hipo-Nlp Uzmanı Hakan Mengüç Harika bir hipno-ilizyon gösterisi için Çanakkaleye geliyor.

05.12.2012 15:51

Ünlü Hipno-NLP uzmanı, Amerikan Hipnoz Birliği resmi üyesi olan eğitmen Sn. Hakan Mengüç bilinçaltınızda bulunan güce dikkat çekmek ve harika bir show'la sizlele buluşmak üzere ÇANAKKALE'ye geliyor.

09 Aralık Pazar günü Çanakkale'ye gelecek olan Hakan Mengüç, Üniversite öğrencileri ve Çanakkalelilere 90. Yıl Gösteri Merkezi'nde (ÇADIR) ADS Ajans markası Pars Organizasyon tarafından sertifikalı "Başarının Bilinçaltı Sırları ve Bilinçaltının Günü" konulu seminer verecek. Ayrıca hipnoz ve ilizyon gösterileride sergileyecek olan Mengüç, şunları söyledi; "Herkes başarılı olmak ister ama çoğu insan en yakınındaki güçten, bilinçaltının gücünden habersizdir. Bu seminerde bilinçaltının neler yapabileceği, ne kadar güçlü olduğu ve başarı yolunda ondan nasıl destek alabileceğimiz anlatılacaktır." Dedi.

09 Aralık 2012 Pazar günü 13.00 – 15.00 saatleri arasında yapılacak seminerde öğrenciye giriş 10 TL, dış katılımcılara (Halka) 20 TL olarak belirtildi. Bilet satımları ve detaylı bilgiler www.parsorganization.com adlı internet adresinden yada fb.com/parsorganizasyon adlı facebook sayfasında. Ayrıca verilecek olan sertifikaların Hakan MENGÜÇ tarafından imzalı olduğu belirtildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hakan Mengüç Çanakkale'ye Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement