Hakkari'den Kara Haber: Bir Polis Şehit - Son Dakika
Güncel

Hakkari'den Kara Haber: Bir Polis Şehit

Operasyonların sürdüğü Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde çıkan çatışmada komiser yardımcısı Mustafa Sezgin şehit oldu.

02.04.2016 09:35  Güncelleme: 10:27

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında bu sabah çıkan çatışmada, Özel Harekatta görevli komiser yardımcısı şehit oldu. Komiser yardımcısının Kayseri nüfusuna kayıtlı Mustafa Sezgin olduğu belirtildi. 40 yaşındaki Sezgin'in bir süre önce geçici görevle Yüksekova'ya gittiği belirtilirken, eşi Bedia Sezgin'in de Van'ın merkez Edremit İlçesi'nde komiser olarak görev yaptığı belirtildi.

ÇATIŞMA ÇIKTI

Yüksekova'da PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için 13 Mart'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan 'Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Müşterek Operasyonu' devam ederken, bugün sabah saatlerinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktı.


BAŞINDAN YARALANDI, KURTARILAMADI

Çıkan çatışmada Özel Harekatta görevli olduğu belirtilen komiser yardımcısı başından ağır yaralandı. Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı komiser yardımcısı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak şehit oldu.

GEÇİCİ GÖREVLE YÜKSEOVA'YA GELMİŞ

Komiser yardımcısının Van'da görev yaptığı, gecici görevle Yüksekova'ya gittiği belirtildi.

ŞEHİT İÇİN VAN'DA TÖREN DÜZENLENECEK

Şehit Komiser Yardımcısı Mustafa Sezginr için bugün Van Asayiş Kolordu Komutanlığı'na bağlı Filoda tören yapılacağı ve cenazesinin memleketine uğurlanacağı belirtildi.

Hakkari\'den Kara Haber: Bir Polis Şehit

Son Dakika Güncel Hakkari'den Kara Haber: Bir Polis Şehit - Son Dakika


Advertisement