Hamile Hayvanlar Ultrasyonla Tespit Edilecek - Son Dakika
Güncel

Hamile Hayvanlar Ultrasyonla Tespit Edilecek

Hamile Hayvanlar Ultrasyonla Tespit Edilecek

Rize Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı hazırlıkları çerçevesinde Tır Parkında Kurban satış alanı oluşturdu.

06.10.2012 15:33

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, beraberinde Başkan yardımcıları ve Özel Kalem Müdürü ile yaklaşan kurban bayramı öncesinde hayvan pazarını gezerek kurban fiyatları hakkında bilgi aldı.

Kurban satış yerinde altyapı, şebeke suyu, aydınlatma, duş ve lavabo gibi sosyal donatı alan çalışmalarını bu kez de beraberinde Başkan yardımcıları ile yerinde incelemelerde bulundu.

Halil Bakırcı, Kurban Bayramı öncesinde hayvan pazarında yaptığı incelemelerde gördüğü eksiklikler ve yapılması gerekenler hakkında görevlilere gereken talimatları verdi.

BASIN MENSUPLARI İLE VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Hayvan pazarı ziyaretinde Basın mensupları ile çay içip sohbet eden Bakırcı, pazara girişlerde gereken bütün işlemlerin kontrolü ve sağlıklı bir Pazar ortamı hazırlanması için bütün çalışmaların tamamlandığını belirtti. Vatandaşlarla da görüşen Başkan Bakırcı, onların istek ve taleplerini de dinledi.

BAŞKAN BAKIRCI BİR KEZ DAHA UYARDI

Rize Belediyesi kurban pazarı açıyor.! Bu pazara Kurban olmaya uygun olmayan hayvanların getirilmemesini arzu ediyoruz. Getirildiği takdirde kesinlikle alana sokmayacağız.

Kaçak sokulan hayvanların ise, sık sık görevli personeller tarafından takip ettirilip alandan dışarı çıkaracağız. Kurban olmaya uygun hayvanların gelmesi noktasında azami dikkat gösterilecektir.

HAMİLE HAYVANLAR ULTRASYONLA TESPİT EDİLECEK

Rize Belediyesi ayrıca Kurbanların tartılabilmesi için kantar ve ultrasyon cihazı (Gebe hayvanların tespiti ) için yer tahsisinde bulundu.

Tarım Müdürü Şafak Bulut, Vatandaşların bu yönde itirazları olabilir tartışmaya mahal vermemek ve somut delillendire bilmek adına önemli hizmetlerden bir tanesidir. Sayın Başkanımız La istişare içindeyiz pazardaki hizmetleri noktasında kendilerine bir kez daha özellikle Hijyen açısından dolayı teşekkür ediyorum dedi.

24 SAAT HİZMET

Başkan Halil Bakırcı, belediye ekiplerinin bir problem yaşanmaması için bayram süresince 24 saat hizmette olacağını söyledi. Kurbanlık satıcıları, belediyenin sağladığı Pazar ortamı ve ilgisinden dolayı başkan Bakırcı'ya teşekkür etti. Bakırcı esnafın bayramını kutlayarak sağlıklı ve mutlu bir Bayram geçirmenizi diliyorum dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hamile Hayvanlar Ultrasyonla Tespit Edilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement