"Hemingway & Gellhorn" İlk Kez D-Smart'ta - Son Dakika
Güncel

"Hemingway & Gellhorn" İlk Kez D-Smart'ta

"Hemingway & Gellhorn" İlk Kez D-Smart\'ta

D-Smart, TV'de ilk filmleri izleyicisi ile buluşturmaya devam ediyor.

25.01.2013 10:07  Güncelleme: 10:11

64. Primetime Emmy Ödüllerinde 14 adaylığı ve iki ödülü bulunan "Hemingway & Gellhorn" TV'de ilk kez 27 Ocak gecesi saat 21.00'de D-Smart 5. Kanal Smart SineGold ve Smart SineGold HD'de sinema severlerle buluşacak.

Ülkemizin önde gelen dijital yayın platform D-Smart, TV'de ilk filmleri izleyicisi ile buluşturmaya devam ediyor.

Ağırlıklı olarak İspanya iç savaş döneminde yaşanan Ernest Hemingway ve Martha Gellhorn'un aşk hikayesinin işlendiği filmin yönetmen koltuğunda Philip Kaufman oturuyor. Altın Küre'de en iyi kadın ve en iyi erkek oyuncu adaylıkları bulunan Nicole Kidman ve Clive Owen, oyunculuklarıyla hikayeyi gerçekçi kılıyor.

İlk kez D-Smart'ta 27 Ocak gecesi yayınlanacak olan ve Emmy Ödülü bulunan film, ekran başındakilere sinema şöleni yaşatacak.

Hemingway & Gellhorn

Künye

Yönetmen: Philip Kaufman

Oyuncular: Nicole Kidman, David Strathairn, Clive Owen

Yapım Yılı: 2012

Tür: Drama

Konu: Amerika'nın en ünlü çiftlerinden birinin hikayesini anlatan film, çiftin Florida'daki barda tanıştığı 1936 yılında başlıyor. Erkek zaten ünlü bir yazardı, kadın ise 20. yüzyılın en iyi savaş muhabirlerinden biriydi. 5 yıllık evlilikleri, İspanya'ya yapılan bir seyahat ve orada 1936-1939 yıllarında İspanya'da kaydedilen ünlü röportajlara şahit oldu. Savaş muhabiri Gellhorn Hemingway'den boşanmak isteyen tek kadındı ve onun "Çanlar Kimin İçin Çalıyor?" adlı kitabını yazması için ilham kaynağı oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Hemingway & Gellhorn' İlk Kez D-Smart'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement