İsrail'in sivil personeli Refah bölgesinde öldü - Son Dakika
Güncel

İsrail'in sivil personeli Refah bölgesinde öldü

Gazze Şeridi'nin güneyinde İsrail'in yeni işgal ettiği Refah bölgesinde yaşanan bir patlamada İsrail Savunma Bakanlığı sözleşmeli sivil personeli Liron Yitzhak hayatını kaybetti. Olayda 8 asker de yaralandı.

15.05.2024 23:19

Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah bölgesinde 13 Mayıs'taki bir saldırıda yaralanan İsrail Savunma Bakanlığının sözleşmeli sivil personelinin yaşamını yitirdiği duyuruldu.

8 ASKER DE YARALANDI

The Times of Israel'in haberine göre Bakanlık ve hastane yetkilileri, 30 yaşındaki Liron Yitzhak'ın hayatını kaybettiğini bildirdi. İsrail ordusuna hizmet veren bir şirkette çalıştığı belirtilen sözleşmeli sivil personel Yitzhak, Refah bölgesinde 13 Mayıs'ta düzenlenen havan topu saldırısı sonucu başındaki ciddi yaralanma nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı.

Saldırıda Yitzhak'ın yanı sıra 2'si ağır olmak üzere 8 asker yaralanmış, Savunma Bakanlığına hizmet veren başka bir sözleşmeli sivil personel de hafif yaralanmıştı.

ÖLEN İSRAİL ASKERLERİYLE İLGİLİ FARKLI AÇIKLAMALAR

İsrail Savunma Bakanlığı, Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıların başladığı 7 Ekim'den bu yana 711 güvenlik mensubunun öldüğünü duyururken İsrail ordusu da 615 askerin öldüğünü açıklamıştı. Verilen sayılardaki farklılığın nedeni ise belirtilmemişti.

İsrail\'in sivil personeli Refah bölgesinde öldü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsrail'in sivil personeli Refah bölgesinde öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Şükrü null: cehennemin dibine 59 3 Yanıtla
    mürsel sarıteke: Zalimler için yaşasın cehennem 11 1
  • Fatih Kucuk: gebersinler toprak bile onlari kabul etmez 7 1 Yanıtla
  • Tahsin Mehdevi: İsrail hükümeti ve siyonist-emperyalist medya İsrail'in kayıplarını gizliyor. Gazze'de ve Lübnan sınırında her gün onlarca kayıp veriyorlar aslında. Allah'ın izniyle savaş durduğunda İsrail'in büyük yıkım yaşadığı herkesçe daha net görülecek. 4 1 Yanıtla

Advertisement