Her Çocuk İçin Bir Fidan Dikilecek - Son Dakika
Güncel

Her Çocuk İçin Bir Fidan Dikilecek

Her Çocuk İçin Bir Fidan Dikilecek

Egepol Hastanesi'nden Örnek Davranış: Hastanede Doğan Her Bebek İçin Bir Fidan Dikilecek.

14.03.2011 10:15  Güncelleme: 10:16

Egepol Hastanesi örnek bir davranış sergileyerek, hastanede doğan her bebek için bir fidan dikilecek. Egepol Hatıra Ormanı için daha önce Egepol Hastanesi'nde doğum yapanların da katıldığı fidan dikim töreninde İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Çiftçi, Karabağlar Kaymakamı Veysel Özgür'de katıldı.

Törende konuşan Egepol Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Necip Nasır, Egepol Hastanesi'nde dünyaya gelen her bebeğimiz ve İzmir Ticaret Odası Meclis Üyeleri adına bir ağaç diktiklerini ifade ederek yardımlarından dolayı İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne teşekkür etti.

130 dönüm bir alanı ağaçlandıracaklarını ifade eden Nasır, ağaçlandıralacak alanın daha önce çöp döküm alanı olarak kullanıldığını ifade ederek şöyle konuştu:

"Biliyoruz ki doğal kaynakların tükenmesi veya tahrip edilmesi pahasına gerçekleştirilen bir ekonomik kalkınma, özlenen hedeflere ulaşamaz. Canlıların yaşam temellerini yok eden bir ekonomik gelişme, toplumun bu refahtan yararlanmasına engel olur. Erezyonla mücadele ve orman alanları yaratılması ve korunmasının önündeki engellerin çözümleri ; yeterli finans kaynağı, başarılı bir organizasyon ve eğitim ile mümkündür. Egepol Hastanesi (Nasır Group) ve Orman Bölge Müdürlüğünün katkılarıyla yapılan bir organizasyonla,Ekonomide İzmir'in geleceği bebeklerimiz ile İzmir'e yön veren İzmir Ticaret Odası Meclis Üyelerinin her birinin adına bir ağaç dikiyoruz katılan herkese teşekkür ediyorum"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Her Çocuk İçin Bir Fidan Dikilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement