''Her Zaman Basınımızın Yanındayız'' - Son Dakika
Güncel

''Her Zaman Basınımızın Yanındayız''

\'\'Her Zaman Basınımızın Yanındayız\'\'

Çakır: Kamu Kurum ve Kuruluşları ile vatandaşlar arasında bir köprü görevi gören basın, fedakarca çalışarak halkın haber almasını sağlamaktadır.

25.07.2012 13:14

Malatya Belediyesi Olarak Her Zaman Basınımızın Yanındayız

Belediye Başkanı Ahmet Çakır: Kamu Kurum ve Kuruluşları ile vatandaşlar arasında bir köprü görevi gören basın, fedakarca çalışarak halkın haber almasını sağlamaktadır.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman: Malatya basını en büyük desteği sayın Başkanımız Ahmet Çakır zamanında görmüştür.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Basın Bayramı dolayısıyla 24 Temmuz Salı günü Malatya'daki basın mensupları ile iftar programında bir araya geldi.

Düzenlenen iftar programına Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, Basın İlan Kurumu Malatya Şube Müdürü Erdem Kaplan ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

YEREL BASIN ZOR ŞARTLAR ALTINDA ÇALIŞIYOR

İftar yemeği sırasında kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, böyle anlamlı ve güzel bir günde basın mensupları ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yerel basın zor şartlar altında çalışmalarını yürütmektedir. Kamu Kurum ve Kuruluşları ile vatandaşlar arasında bir köprü görevi gören basın, fedakarca çalışarak halkın haber almasını sağlamaktadır.

Mahalli basınımızın mutlaka bir takım sorunları bulunuyor. Böyle günler vesilesiyle bu sorunlar dile getirilerek çözüm yolları tartışılıyor. Malatya Belediyesi olarak her zaman basınımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Bütün basın çalışanlarının Basın bayramlarını yürekten kutluyor, basınımızın daha iyi şartlarda ve ortamda çalışmalarını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

MALATYA BELEDİYESİ ACIMIZDA, SEVİNCİMİZDE HER ZAMAN YANIMIZDA OLMUŞTUR

Malatya Belediyesi'nin her zaman yanlarında olduğunu belirten Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ise "Malatya Belediyesi acımızda, sevincimizde her zaman yanımızda olmuştur. Şunu belirtmek istiyorum ki Malatya basını en büyük desteği sayın Başkanımız Ahmet Çakır zamanında görmüştür. Sayın Başkanımızın büyük gayret ve çabaları neticesinde TOKİ tarafından basın mensupları için yapılan toplu konut ile sosyal aktiviteler bunu göstermektedir. Sayın Başkanımıza bu yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ''Her Zaman Basınımızın Yanındayız'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement