Herbalife Aile Vakfı'nın Destek Verdiği Çocuklar Gönüllerince Eğlendi - Son Dakika
Güncel

Herbalife Aile Vakfı'nın Destek Verdiği Çocuklar Gönüllerince Eğlendi

Herbalife Aile Vakfı\'nın Destek Verdiği Çocuklar Gönüllerince Eğlendi

Herbalife Aile Vakfı, Türkiye'de Acil İhtiyaç Projesi Vakfı aracılığıyla destek verdiği çocuklar ile Türkiye'nin ilk ve tek Disneyland'ı Vialand Tema Parkı'nda bir araya geldi

29.08.2013 14:20

ABD'de 1994'te yardıma muhtaç çocuklara destek amacıyla kurulan Herbalife Aile Vakfı, Türkiye'de Acil İhtiyaç Projesi Vakfı aracılığıyla destek verdiği çocuklar ile Türkiye'nin ilk ve tek Disneyland'ı Vialand Tema Parkı'nda bir araya geldi. Çocuklar, parkta yapılan aktivitelerle keyifli bir gün geçirdiler.

Herbalife, çocuklara desteğini sürdürüyor. Herbalife'nin kurucusu Mark Hughes tarafından hayata geçirilen Herbalife Aile Vakfı, 2005 yılından bu yana uygulamaya koyduğu Casa Herbalife programıyla sosyal yardım kuruluşları ile birlikte çocukların beslenmelerini ve yaşamlarını iyileştirmeyi hedefliyor.

Bu uygulama kapsamında Herbalife Aile Vakfı, Haziran 2008'den bu yana Acil İhtiyaç Projesi Vakfı ile kurduğu işbirliği kapsamında Casa Herbalife projesini Türkiye'de de uyguluyor. Proje kapsamında Türkiye'deki yardıma muhtaç çocuklara eğitim ve beslenme bursu verilmesi için 2 vakıf ortak çalışmalar gerçekleştiriyor.

Ortak çalışmalar kapsamında bugüne kadar, çocuklara burs verilmesi, Acil İhtiyaç Projesi Vakfı binasının yenilenmesi ve özel günlerde yardıma muhtaç çocuklar için etkinlikler düzenlenmesi gibi projelere imza atıldı.

En son 27 Ağustos tarihinde Vialand Tema Parkı'na götürülen çocuklar tren, korku tüneli, çarpışan oto gibi aktivitelerle tüm gün doyasıya eğlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Herbalife Aile Vakfı'nın Destek Verdiği Çocuklar Gönüllerince Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement