Polis Köpeği Villaya Giren Hırsızı 4,5 Km Takip Edip Buldu - Son Dakika
Güncel

Polis Köpeği Villaya Giren Hırsızı 4,5 Km Takip Edip Buldu

Polis Köpeği Villaya Giren Hırsızı 4,5 Km Takip Edip Buldu

Danimarka'da polis köpeği Basse, bir villaya giren 4 hırsızdan birini, izini 4,5 km takip ederek tren yolunda, saklandığı çalılıkların arkasında buldu.

11.02.2015 20:56  Güncelleme: 21:49

Danimarka'da polis köpeği Basse bir villaya giren 4 hırsızdan birininin izini koklayıp 4,5 km takip ederek buldu. Başarılı köpek, Kagerup istasyonu yakınlarında da diğer üç hırsızı buldu.

HIRSIZI ÇALILIKLARIN ARASINDA SAKLANIRKEN YAKALADI

Kopenhag'ın kuzeyindeki Nordsjaelland emniyet müdürlüğü sosyal paylaşım sitesinde Basse'nin başarısını halkla paylaştı. Polisin verdiği bilgilere göre Helsingör (Nordsjaelland) Emniyet Müdürlüğü bir villada hırsızlık ihbarı aldı. Olay yerine gelen tecrübeli polis köpeği hırsızın izini koklayarak tam 4,5 km iz sürdü. Uzun süren takip sonrasında yakalanmamak için tren yolunu takip ederek kaçan hırsız saklandığı çalılıkların arasında yakalandı. Başarılı köpek, Kagerup istasyonu yakınlarında da diğer üç hırsızı bulunca bir villada hırsızlık yapan 4 kişi yakalanmış oldu.

DAHA ÖNCEDE ELEKTRONİK TABELALARI ÇALAN HIRSIZLARI YAKALAMIŞTI

Nordsjaelland emniyet müdürlüğü, başarılı polis köpeği Basse'nin kısa zamanda çok zorlu iki büyük görevi başararak hırsızların yakalanmasında büyük rol oynadığını ve ödül olarak kendisine özel yiyecek verileceğini bildirdi. Alman Kurt'u polis köpeği Basse geçtiğimiz hafta Helsingör otobanında elektronik tabelaları çalan hırsızları da uzun takip sonrasında bularak yakalanmalarını sağlamıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis Köpeği Villaya Giren Hırsızı 4,5 Km Takip Edip Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement