Hugh Jackman'ın Son Üç Gösterisi İptal Oldu - Son Dakika
Güncel

Hugh Jackman'ın Son Üç Gösterisi İptal Oldu

Hugh Jackman\'ın Son Üç Gösterisi İptal Oldu

Hollywood yıldızı Hugh Jackman'ın İstanbul'da başlayan 'An Evening With Hugh Jackman' adlı gösterisi rahatsızlığı nedeniyle iptal oldu.

19.03.2015 00:50  Güncelleme: 00:56

Hollywood yıldızı Hugh Jackman'ın dün Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde başlayan 'An Evening With Hugh Jackman' adlı gösterisi akşam saatlerinde iptal oldu. Sanatçının ses tellerinde kanama meydana geldiği için böyle bir karar alındığı açıklandı.

SES TELLERİNDEKİ KANAMA YÜZÜNDEN İPTAL OLDU

Hugh Jackman'ı bu akşam izlemeye giden seyirciler haberi gösterinin başlamasına son 10 dk kala bilet gişesi önünde doktorunun yaptığı açıklamayla öğrendi. Sanatçının yazılı açıklaması ise izleyiciler dağıldıktan kısa bir süre sonra fuaye alanındaki barkovizyona yansıdı. Jackman açıklamasında İstanbullulardan özür dileyerek şöyle dedi:

"Merhaba. Size üzülerek şunu söylemek istiyorum ki, sol ses telimde kanama olduğu tespit edildi. Doktorlarım İsmail Koçak ve Gwen Korovin'in tavsiyeleri üzerine Zorlu Performans Sanatları Merkezi'ndeki şovumun geri kalanını iptal etmek zorunda kaldım. Önünüzdeki günler boyunca ses tellerini dinlendirmek durumundayım. Bir yere ayrılmayın. Mümkün olan en kısa sürede İstanbul'a dönüp bunu telafi edeceğim."

İşte Hugh Jackman'ın o mesajı:


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Hugh Jackman'ın Son Üç Gösterisi İptal Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Tayyıp: Bilet satılmayınca adam hasta old 4 4 Yanıtla
  • Dentist: I hate him 1 5 Yanıtla
  • Osmanlı tokatı: Hayırlısı olsun evlad bak işine 3 0 Yanıtla
  • usj: eee şimdi herkes salonda mi bekliyor gelmesi icin. hahhha 3 0 Yanıtla
  • Adana01: Lan oglum git film cek şarkıcı merakın başına iş acacak intrrnet cıktı artık albüm satmaz yaşın gecıyo sonra amca baba rollerınde oynar pişman olursun 2 0 Yanıtla
  • MUSTAFA URFA: Şuna beklenen ilgiyi görmeyince cepten yemek istemedim desen daha doğru olur. 2 0 Yanıtla

Advertisement