Huzurevinde Yaşlılar Haftası Eğlencesi Huzurevinde - Son Dakika
Güncel

Huzurevinde Yaşlılar Haftası Eğlencesi Huzurevinde

Huzurevinde Yaşlılar Haftası Eğlencesi Huzurevinde

Sivas'ta yaşlılar haftası nedeniyle İhramcızade İsmail Hakkı Toprak huzurevinde kutlama programı düzenlendi.

19.03.2012 13:50  Güncelleme: 14:28

18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle, Sivas İhramcızade İsmail Hakkı Toprak Huzurevinde bir program düzenlendi.

Programa Sivas Valisi Ali Kolat eşi İlksen Kolat, Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Aylin Çiftci ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zafer Yıldırım katıldı. Vali Ali Kolat burada yaşlılarla bir süre sohbet ettikten sonra huzurevine destekte bulunan kurum ve kişilere teşekkür belgesi verdi.

Huzurevi sakinleri programa katılanlara şiir dinletisi sundu. Bazı huzurevi sakinlerinin yazdıkları şiirleri ise Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki çocuk evlerinde kalan kız öğrenciler okudu. Daha sonra Sivas Fasıl Heyeti Aşıklar ve Halkoyunları Derneği tarafından yaşlılara mini bir konser verildi.

Programda yaptığı konuşmada yaşlılara hizmet etmekten mutluluk duyduklarını belirten Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Aylin Çiftci, İnsana hizmet bizim bu dünyada varlık nedenimiz. Biz birbirimizi ne kadar memnun edersek eminim ki Allah'ın huzurunda da kendimizi de o kadar mutlu kılmış oluruz. O yüzden yaptığımız her çalışma sizi olduğu kadar bizi de mutlu ediyor. Bir ihtiycanız varsa başımızın üstüne, bir eksik varsa telafi etmeye çalışırız. dedi.

Vali Ali Kolat ise, Sizin güven içerisinde yaşamınızı sürdürmeniz valilik olarak, bakanlık olarak hepimizin görevidir. Son yıllarda da bu konu da çok ciddi mesafeler alındı. Hizmetler anlamında güzel gelişmeler oldu. Yaşlılar haftası, yaşlılara nasıl daha iyi hizmet edilir, neler yapılmalıdır, bunun konuşulması, görüşülmesi anlamında bir haftadır. Yoksa, bir hafta yaşlılarla ilgilen ondan sonra ki 51 hafta da unut diye bir şey yok. Biz 52 haftada yaşlıların yanındayız. diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Huzurevinde Yaşlılar Haftası Eğlencesi Huzurevinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement