İmamdan Kuran Kursu Öğrencilerine 20 Lira Bayram Harçlığı - Son Dakika
Güncel

İmamdan Kuran Kursu Öğrencilerine 20 Lira Bayram Harçlığı

İmamdan Kuran Kursu Öğrencilerine 20 Lira Bayram Harçlığı

Tokat'ta, Bağkur Evleri Camii İmamı Yusuf Çiçek, yaz Kuran kursuna katılan öğrencilere cemaatin desteği ile 20'şer lira bayram harçlığı dağıttı.

06.08.2013 14:36

Tokat'ta, Bağkur Evleri Camii İmamı Yusuf Çiçek, yaz Kuran kursuna katılan öğrencilere cemaatin desteği ile 20'şer lira bayram harçlığı dağıttı.

Tokat'ta Bağkur Evleri Camii'nde 60 öğrencinin katıldığı yaz Kuran kursunda sona yaklaşıldı. 9 hafta süren kursun bugünkü eğitiminde öğrenciler Kuran okudu. Dersin ardından cami imamı Yusuf Çiçek, öğrencilerine yaz Kuran kursuna katıldıkları için teşekkür etti. Çiçek, "Bu kardeşlerimiz yaz tatilini farklı şekillerde değerlendirme şansları varken, tercihlerini camilerimizde, Kuran kurslarımızda, yüce kitabımız Kuran-ı Kerim'i öğrenmek, dini bilgilerimizi arttırmak, duaları ezberlemek ve yeni yeni arkadaşlarla tanışmak için tercihlerini camilerden yana yaz kuran kurslarından yana kullandıkları için ben bu kardeşlerime de onların sevgili anne babalarına da teşekkür ediyorum. Tercihlerini bu şekilde yaparak iyi de ettiler. Hem dini bilgilerini arttırdılar, hem de yüce kitabımız Kuran-ı Kerim'i öğrenerek, sevgili peygamberimizin 'Sizin en hayırlınız Kuran'ı öğrenen ve öğretenlerdir' müjdesine nail oldular" dedi.

ALLAH'IN DİNİNİ ÖĞRENELERİN MÜKAFATI

Öğrencilere Kuran öğretmenin yanı sıra farklı ikramlarda da bulunduklarını söyleyen Çiçek, "Bayram neşedir, bayram mutluluktur. Özellikle küçük yavrularımızın sevindirilmesine inandığımız için cemaatimizin de desteği ile onlara çam sakızı çoban armağanı bayram harçlığı dağıtacağız. Onların şöyle düşünmesini istiyoruz; Allah'ın dinine hizmet edenlerin Allah'ın dinini öğrenenlerin mükafatı daha bu dünyada iken veriliyor ama asıl mükafat ahirette. İnşallah cenabı hakkın rızasını kazanan kullardan olmamızı diliyoruz. Cemaatimiz bize destek vermeseydi bizde bu kardeşlerimizi sevindirememiş olacaktık. Cemaatimize bu harçlıkların dağıtılmasında katkı sağladıkları için teşekkür ediyorum" dedi.

Çiçek, ardından içerisinde 20 lira olan zarfları öğrencilerine tek tek dağıttı. Öğrenciler de hocalarına teşekkür ederek bayram harçlıklarından dolayı mutlu olduklarını söyledi. - Tokat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İmamdan Kuran Kursu Öğrencilerine 20 Lira Bayram Harçlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement