İmmmo Başkan Adayı Mustafa Çaya'dan Birlik Çağrısı - Son Dakika
Güncel

İmmmo Başkan Adayı Mustafa Çaya'dan Birlik Çağrısı

İmmmo Başkan Adayı Mustafa Çaya\'dan Birlik Çağrısı

22.İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İSMMMO) Başkan adayı Mustafa Çaya, "24 yıldır keyfi ve anti demokratik bir anlayışla yönetilen odamızın yöneticileri, oda yöneticiliğini meslek haline getirmişlerdir" dedi.

20.05.2013 19:51

22. İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İSMMMO) Başkan adayı Mustafa Çaya, "24 yıldır keyfi ve anti demokratik bir anlayışla yönetilen odamızın yöneticileri, oda yöneticiliğini meslek haline getirmişlerdir" dedi.

Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısına Meslekte Birlik Grubu'nun desteklediği başkan adayı Mustafa Çaya ve çok sayıda gazeteci katıldı. 25-26 Mayıs tarihlerinde yapılacak genel kurul öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Mustafa Çaya, "Meslekte Birlik Grubu olarak yeni bir sayfa açacağız. Bu yeni sayfayla meslek ve camia büyük kazanımlar elde edecek olan bu yürüyüşümüzde bugüne kadar siyasi ideolojik saplantılardan uzak, kavgadan uzak, meslek ortak paydasında bütün meslektaşları 26 Mayıs Pazar günü sandığa davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

24 yıldır İstanbul Mali Müşavirler Odası'nın keyfi ve anti demokratik bir anlayışla yönetildiğini söyleyen Çaya, "24 yıldır keyfi ve anti demokratik bir anlayışla yönetilen odamızın yöneticileri, oda yöneticiliğini meslek haline getirmişlerdir. Meslekte Birlik Grubu olarak, yönetime geldiğimiz gün birden fazla kurullardan huzur alma işlemini ortadan kaldıracağız" diye konuştu.

Düzenlenen basın toplantısında İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası mensuplarına seslenen Çaya, "Biz 26 Mayıs'ta bütün meslektaşlara diyoruz ki; bütün gruplarda yer alan bütün meslektaşlarımızı meslek ortak paydasında yeni bir sayfa açmak için, bu mesleğin kaderini değiştirmek için, meslekte birliğe tek vücut olmaya ve gelişen değişen büyüyen bir ekonomiye sahip ülkemize yakışır bir meslek ve meslek mensubu ortaya çıkarmak için, meslekte birliğe olan teveccühlerin artmasını ve oy kullanmayan meslek mensuplarının muhakkak sandık başına giderek oy kullanmalarını ve demokratik haklarını kullanmalarını rica ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Meslek mensuplarının mevcut şartlardan memnun olmadıklarını söyleyen Çaya, "Meslek mensubu memnun değil. Meslek mensubu kendisine yeni bir iş alanı bulması durumunda mesleği yüzde 70 orasında terk etmeyi düşünüyor. Bütün bu memnuniyetsizlikleri ortadan kaldırmak için, bu mesleğin saygınlığını ve itibarını tekrar kazanmak için, bütün sorunlarımızın çözümü için İstanbul Meslekte Birlik Grubu'nu icra makamına getirmelerini ifade etmek istiyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İmmmo Başkan Adayı Mustafa Çaya'dan Birlik Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement