İnegöl Belediyespor'dan Olaylara Tepki - Son Dakika
Güncel

İnegöl Belediyespor'dan Olaylara Tepki

İnegöl Belediyespor\'dan Olaylara Tepki

İnegöl belediye Başkanı Ali Nur Aktaş, pazar günü İnegöl Belediyespor'la Fenerbahçe Grundig arasında oynanan voleybol karşılaşmasında çıkan olaylara tepki gösterdi.

25.02.2014 14:57

İnegöl belediye Başkanı Ali Nur Aktaş, pazar günü İnegöl Belediyespor'la Fenerbahçe Grundig arasında oynanan voleybol karşılaşmasında çıkan olaylara tepki gösterdi.

Belediye Başkanı Aktaş, "Maça verilen 1,5 saatlik ara, İnegöl Belediyespor'a bir maçtan daha fazlısını kaybettirdi" dedi. Olaylı bir şekilde tamamlanan maça değinen Belediye Başkanı Aktaş, daha sonra şunları söyledi:

"Spor salonlarına yakışmayan bir görüntü ortaya çıktı. Ben üstüne basa basa ifade etmek istiyorum ki bu olaylara sebep olanların voleybol ile uzaktan yakından alakası yoktur. Fenerbahçe Grundig gibi bir takımdan diğer takımlar set alamazken, biz maçı kazanma noktasına geldik. Birincisi biz maçı kaybettik, puan kaybettik, düşme hattına yakın bir takım olarak maddi manevi kaybımız daha fazla oldu. Kulübümüze olay nedeniyle 32 bin lira da ceza verildi." - İnegölbursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnegöl Belediyespor'dan Olaylara Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement