İpsala'da 11 Kilo Kokain Ele Geçirildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

İpsala'da 11 Kilo Kokain Ele Geçirildi

İpsala\'da 11 Kilo Kokain Ele Geçirildi
18.02.2026 22:11

Edirne'deki İpsala Sınır Kapısı'nda 11 kilo kokain bulundu, sürücü gözaltına alındı.

EDİRNE'den Yunanistan'a açılan İpsala Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yapan bir otomobilin silecekleri altındaki havalandırma boşluğuna gizlenmiş piyasa değeri yaklaşık 44,5 milyon lira olan 11 kilo kokain ele geçirildi.

İpsala Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, Yunanistan'dan Türkiye'ye giriş yapan bir otomobilde narkotik köpeğin de katılımıyla arama yaptı. Aramada, narkotik köpeğin tepki verdiği otomobilin silecekleri altındaki havalandırma boşluğuna gizlenmiş piyasa değeri yaklaşık 44,5 milyon lira olan 11 kilo kokain ele geçirildi. Otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İpsala'da 11 Kilo Kokain Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement