İş Hanında Soygun - Son Dakika
Güncel

İş Hanında Soygun

İş Hanında Soygun

*Fatih'te gece geç saatlerde bir iş hanına giren hırsızlar, toplam 6 işyerinin kasasını açtı.

30.01.2013 10:30

Kameralara EL SALLADI

*Fatih'te gece geç saatlerde bir iş hanına giren hırsızlar, toplam 6 işyerinin kasasını açtı. Kasalardaki değerli eşyaları alıp kayıplara karışan hırsızları güvenlik kameraları görüntüledi.

Haber-Kamera: İbrahim AKTÜRK/ İSTANBUL DHA

Olay, geçtiğimiz cumartesi günü Fatih Gedikpaşa Hamam Sokak üzerinde bulunan Rasim İş Hanı'nda meydana geldi.

Saat 01: 00 sıralarında hanın çatısından içeri giren 3 hırsız, gümüş atölyelerinin kapılarını kırarak açtı. Hırsızlar iş merkezinin içinde bulunan bazı kameraları kör noktaya doğru çevirdi. İş yerlerinin kasalarını parçalayıp içindeki gümüş malzemeleri, çeyrek altınları ve bir miktar parayı alan şüpheliler, toplam 7 dakikada 6 işyerini soydu. Soygunculardan birinin kameralara el sallaması dikkat çekti

'KASALAR PARAMPARÇAYDI"

İşyeri sahiplerinden Oktay Şahin, 'Olayın sabahında bir arkadaşım aradı ve dükkana hırsızın girdiğini söyledi. İşyerine geldiğimde kasa yerde paramparçaydı. Kapıyı kırarak içeriye girmişler. Yaklaşık 38 bin TL değerinde malzeme almışlar" dedi.

İş merkezindeki dükkan sahiplerinden Bilal Acay ise, yaklaşık 50 bin TL zararı olduğunu söyledi. Mağdur olan işyeri sahipleri, polise giderek şikayetçi oldu. HIrsızların yakalanması için polis inceleme başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İş Hanında Soygun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement