İstanbul'dan Kalkan Uçakta Bomba Alarmı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'dan Kalkan Uçakta Bomba Alarmı

İstanbul\'dan Kalkan Uçakta Bomba Alarmı

İstanbul - New York seferini yapan bir yolcu uçağı, bomba şüphesi nedeniyle Dublin'e acil iniş yaptı.

16.04.2012 20:36  Güncelleme: 08:18

Delta Havayolları'nın İstanbul - New York seferini gerçekleştiren tarifeli bir yolcu uçağı, İralanda'nın Dublin Havalimanı'na acil iniş gerçekleştirdi.

UÇAKTA "ŞÜPHELİ NESNE" İDDİASI

Edinilen bilgiye göre Delta Havayolları'nın İstanbul - New York seferini gerçekleştiren tarifeli bir yolcu uçağının, akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yapmasının ardından İrlanda hava sahası üzerinde uçakta şüpheli bir nesnenin olduğu fark edildi.

ACİL İNİŞ YAPTI

Durumun, uçağın kaptan pilotuna aktarılmasının ardından Dublin Havalimanı ile irtibata geçen Delta kokpit ekibi, 208 yolcusu ve 11 mürettebatı ile Dublin Havalimanı'na acil iniş yapmak zorunda kaldı.

'KOKPİTTE ŞÜPHELİ HAREKETLER' İFADESİ

Boeing 767 tipi yolcu uçağının kaptan pilotunun pilotun acil iniş izni isterken 'kokpitte bazı şüpheli hareketler olduğunu' söylediği iddia edilirken uçağın havalimanına inişinin ardından yetkililer tarafından yolcular tahliye edildi.

Havalimanı ise bir saat uçuş trafiğine kapatıldı.

Uçağın içerisinde bulunan şüpheli nesne, polis ekipleri tarafından kontrol edilirken gerçekleştirilen kontrollerde herhangi olumsuz bir duruma rastlanılmadığı öğrenildi.

Uçağın yakıt ikmalinin ardından New York'a hareket ettiği belirtildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul'dan Kalkan Uçakta Bomba Alarmı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement