Kaçak Sigara Ele Geçiren Polislere Ödül - Son Dakika
Güncel

Kaçak Sigara Ele Geçiren Polislere Ödül

Kaçak Sigara Ele Geçiren Polislere Ödül

Bursa'da 500 bin TL değerinde kaçak sigara ele geçiren polis memurlarına akıllı cep telefonu hediye edildi.

17.05.2013 09:44

Bursa'da 500 bin TL değerinde kaçak sigara ele geçiren polis memurlarına akıllı cep telefonu hediye edildi.

Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Osmangazi Asayiş Büro Amirliği ekipleri, polisten daha fazla verim almak için ilginç bir yöntem geliştirdi. Personel puanlama sistemi geliştiren birim, evden hırsızlık, iş yerinden hırsızlık, kaçak sigara, cinayet, gasp, yaralama olaylarına karışan zanlıları yakalayan memurlara çeşitli puanlar vermeye başladı. Sistemin başlamasıyla birlikte polis memurları en yüksek puanı almak için adeta birbirleriyle yarıştı. 7 aylık puanlama sistemine göre en fazla puanı alan İsa Ünal, Suat İşler ve Ömer Kara, piyasa değeri bin 500 TL olan akıllı cep telefonu ve alışveriş çekinin sahibi oldu.

Osmangazi Asayiş Büro Amirliğinin kaçak sigarayla mücadele için oluşturduğu 10 kişilik sigara timleri 1 yıl içinde 150 bin 204 adet sigara ele geçirirken, 150 kilo da tütün ele geçirildi. Sigaraların toplam piyasa değerinin 500 bin TL olduğu öğrenilirken, kaçak sigarayla mücadele eden 10 polis memuruna da ödül verildi.

Ödül töreninde konuşan Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, insanların basit gibi gördüğü olayların zamanla büyüdüğünü hatırlattı.. "Küçük şeylerle uğraşın ki o mesele büyümeden ortadan kalksın" diyen Kahya, polis memurlarının birbirlerini kırmadan rekabet etmelerinin başarıyı artıracağını söyledi.

Bir yılda ele geçirilen kaçak sigara miktarına ve bunun piyasa değerine dikkat çeken Osmangazi Asayiş Büro Emniyet Amiri Tunç Kuş, polislerin çalışmalarının takdir edildiğini ifade etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaçak Sigara Ele Geçiren Polislere Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement